StoryEditorOCM
HranaMALI TRIKOVI

Avokado u trgovinama bude tvrd kao kamen i možete ga jesti dogodine, evo kako ubrzati proces zrenja

Piše Neda Batinić/Dobra hrana
22. srpnja 2022. - 12:35

Koliko vam se puta dogodilo da ste u dućanu ili na tržnici i želite kupiti avokado, ali pred vama niti jedan koji je spreman za jelo? Vjerujemo da ste pritom prepipali cijelu ponudu, da biste na kraju posegnuli za još jednim plastičnim pakiranjem koje nosi natpisi “ready to eat” i izdvojili za njega gotovo dvostruko više od planiranog. Bilo da želite raditi avokado tost i njime nahraniti milenijalca u sebi, ili se spremate za druženje pa želite spremiti guacamole ili ukusnu salatu, postoji nekoliko korisnih trikova kako nabaviti ovu voćku, pripremiti je za jelo i skladištiti, piše Dobra hrana.

Objavu dijeli Zeynep Dinç (@toastsforall)

04. svibanj 2024 05:54