Dana 1.VII.2020. navršava se bolnih mjesec dana od kada nas je napustio naš voljeni

DARKO JOGUNIĆ (ĐEVO)

Dirnuti pažnjom i suosjećanjem u najtežim trenucima naše tuge od srca zahvaljujemo fra Boži Guliću i Župi Crivac, Torcidi Split i Torcidi Pujanke, te svoj rodbini, prijateljima i znancima koji su nam izrazili iskrenu sućut i riječi utjehe, nesebično pružili pomoć i dostojanstveno ispratili našeg dragog anđela na vječni počinak. Tugujuća obitelj
Dana 29.VI.2020. godine navršilo se tužnih mjesec dana od kad je otišao u vječnost naš voljeni

DR. DRAGO CARIĆ

Ovim putem zahvaljujemo svima koji su nam uputili izraze iskrene sućuti i bili uz nas u našim bolnim danima. Posebno zahvaljujemo na nesebičnoj pomoći profesoru dr. Izet Hozi, profesoru dr. Draganu Ljutiću, osoblju onkologije KBC Split, mojoj sestri Vesni i njenom sinu Dragutinu Štambuku te rođaku Andriji Cariću. Hvala svima na dostojanstvenom ispraćaju i položenom cvijeću. Posebno hvala dr. Toniju Lavčeviću na nadahnutom govoru. U tuzi supruga Marica, kćeri Lucija i Tea s obitelji.
Mjesec dana je prošlo bez tebe voljeni naš

ŽELJKO LOZANČIĆ

1968. - 2020.
Hvala ti za sve najljepše trenutke na ovom svijetu. Hvala rodbini, prijateljima, znancima što su bili s nama u najtežim trenucima. Posebno hvala dr. Dariu Matiću na pomoći. Zahvalna majka, supruga s djecom i brat s obitelji Počivao u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
01. srpanj 2020 18:35