Dana 10.IV.2021. navršava se tužnih mjesec dana otkako nas je napustio naš dragi suprug, otac, djed i pradjed

ANDRIJA PETRIĆ

1916. - 2021.
Dirnuti iskazanom pažnjom i poštovanjem iskreno zahvaljujemo rodbini, prijateljima, znancima i susjedima na usmenim i pismenim izrazima sućuti i na dostojanstvenom ispraćaju dragog nam Andrije. Hvala svima koji su njegov grob okitili cvijećem. Počivao u miru Božjem. Tvoji najmiliji
Dana 10.IV.2021. navršava se tužnih mjesec dana od kad nas je napustio naš voljeni

ANTE DRAGIČEVIĆ

Izražavamo duboku zahvalnost rodbini, prijateljima i susjedima na riječima utjehe i iskazanim izrazima sućuti. Hvala don Ivanu na dostojanstvenom ispraćaju i riječima utjehe. Hvala svima koji su uveličali ispraćaj našeg Ante i okitili njegovo vječno počivalište cvijećem. Zahvalna obitelj Misa zadušnica služit će se 10.IV.2021. u 17 sati u crkvi svetog Roka u Prapatnicama. Počivao u miru Božjem.
Dana 9.IV.2021. navršava se tužnih mjesec dana od kada nas je napustio naš voljeni suprug, otac, djed i pradjed

ANTE BAŠIĆ

pok. Vicenca
Zauvijek ćeš biti u našim mislima, za sve ti veliko hvala. Iskreno zahvaljujemo rodbini, prijateljima i svim dragim ljudima koji su nam pismeno ili usmeno izrazili sućut te ga ispratili na vječni počinak. Zahvalna supruga, djeca, unučad i praunučad. Počivao u miru Božjem.
Dana 9.IV. navršava se tužnih mjesec dana od kada nas je napustio naš voljeni suprug, otac, djed i pradjed

VINKO VARDIĆ

Premalo je riječi kojima bi mogli opisati koliko nam nedostaješ. Bio si primjer supruga, oca, djeda, pradjeda i prijatelja. Hvala svima koji su nam uputili riječi utjehe. Zahvalna supruga Ljuba, sin Ante s obitelji, kći Dijana s obitelji Počivao u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
09. travanj 2021 18:25