Dana 26.IX.2021. navršava se tužnih mjesec dana od prerane smrti našeg voljenog

ZVONKO JUKIĆ

S ponosom i zahvalnošću tvoj plemeniti lik nosimo u srcima do ponovnog susreta u krilu Gospodnjem. Tvoja ljubav i dobrota ostaju s nama, a tebe prate molitve tvojih najbližih. Zahvalna obitelj: supruga Brigita, sinovi Stipe i Neven, nevjesta Maja, unuke Eni i Erika s bratom Lukom. Počivao u miru Božjem.
Navršava se tužnih mjesec dana od gubitka mog voljenog sina

TONČI DUJMOVIĆ

Dirnuta pažnjom koja mi je iskazana u trenutcima moje najveće tuge i boli od srca zahvaljujem župniku Pavi, svoj rodbini, prijateljima, susjedima, znancima, hrvatskoj vojsci, klapi i svima koji su izrazili sućut, prisustvovali ispraćaju i okitili odar prekrasnim cvijećem ili dali prilog za obnovu crkve. Zahvalna i neutješna majka Lucija.
Dana 26.IX.2021. godine prošao je mjesec dana od kada nas je napustio naš voljeni

TONČI DUJMOVIĆ

Vrijeme prolazi, ali ne i praznina u našim srcima koju si svojim odlaskom ostavio. S ljubavlju ćemo te spominjati, po dobrom pamtiti i u srcu nositi. Zahvaljujemo svim dragim ljudima koji su bili uz nas te izrazili svoju sućut, a posebno na dostojanstvenom ispraćaju našeg voljenog. Rođak Pero s obitelji
Danas se navršava mjesec dana otkako je prestalo kucati srce naše voljene nevjeste i tete

VJERA MLADINOV

ud. Ante
Duboko smo dirnuti pažnjom i suosjećanjem svih vas koji ste s nama podijelili našu bol, mještanima otoka Šolte na iskreno napisanoj ili izrečenoj toploj riječi, bilo stiskom ruke ili telefonom. Veliko hvala župniku don Vinku Beusu na nadahnutim i utješnim riječima, hvala i našem Antonu Buriću koji je pjesmom uveličao sv. misu kao i svima koji su molitvom i nazočnošću sudjelovali i platili sv. mise za našu dragu Vjeru. Hvala Vam od srca. S ljubavlju i zahvalnošću nosit ćemo te vječno u našim srcima i mislima, a Božje milosrđe i rajski put neka ti bude nagrada za sva dobra koja si nesebično darivala. Zahvalna zava Vinka Blagaić s obitelji Počivala u miru Božjem.
Dana 25.IX.2021. godine prošao je mjesec dana od kad nas je napustio naš voljeni

ZDENKO GRGIĆ

Hvala rodbini, mještanima i pučkim pjevačima Vranjica, djelatnicima OŠ Vjekoslav Parać i ostalim prijateljima na riječima utjehe te što su svojom nazočnošću dostojanstveno ispratili našeg supruga, oca, djeda, punca i svekra na vječni počinak. Bit ćeš trajno u našim srcima i molitvama. Tvoji najmiliji. Počivao u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
25. rujan 2021 14:40