Dana 13.VI. navršava se tužnih mjesec dana od smrti našeg voljenog

JURICE VUKUŠIĆA

Duboko dirnuti pažnjom, suosjećanjem koje nam je iskazano u trenucima boli, zahvaljujemo rodbini, prijateljima, znancima, svima koji su bili uz nas u teškim i bolnim trenutcima te nama izrazili sućut usmenim ili pismenim putem i našeg voljenog Juricu ispratili na vječni počinak. Preteška je spoznaja da više nisi s nama, ali živiš zauvijek u našim srcima. Volimo te beskrajno. Majka Jadranka, djeca Lara i Mateo s majkom Mirjanom. Anđele naš počivaj u miru Božjem!
Dana 12.VI.2021. navršava se bolnih mjesec dana otkako nas je napustila naša voljena supruga, majka, baka i prabaka

LENKA ROGOŠIĆ

1937. - 2021.
Duboko dirnuti pažnjom i suosjećanjem u našoj boli iskreno zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima, kolegama i svim dragim ljudima koji su nam izrazili sućut i dostojanstveno ispratili našu voljenu Lenku na vječni počinak. S ponosom i ljubavlju čuvat ćemo uspomenu na tebe. Počivala u miru Božjem. Ožalošćena obitelj
Dana 12.VI.2021. navršava se tužnih mjesec dana od smrti našeg voljenog

MILE PERKOVIĆ

21.I.1938. - 12.V.2021.
Dirnuti pažnjom koja nam je ukazana u našoj tuzi, ovim putem iskazujemo iskrenu zahvalnost rodbini, prijateljima i svim dragim ljudima na usmenim i pisanim izrazima sućuti te dostojanstvenom ispraćaju našeg pokojnika na vječni počinak. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.
Dana 12.VI.2021. navršava se tužnih mjesec dana od kako je u život vječni otišao naš voljeni

ZORKO GRČIĆ (ĆOMBO)

Duboko dirnuti zahvaljujemo svim dragim ljudima, rodbini i prijateljima koji su svojim prisustvom, riječima utjehe i cvijećem izrazili sućut usmeno i pismeno te dostojanstveno ispratili našeg najdražeg na vječni počinak. S ponosom i ljubavlju čuvat ćemo zauvijek uspomenu na tebe. Zahvalna djeca Tea i Marko. Počivao u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
12. lipanj 2021 15:05