Dana 25.IX. navršava se tužnih mjesec dana od kako nas je napustio naš dragi i voljeni sin, suprug, otac, djed i brat

MILJENKO LIPOTIĆ

25.VIII.2020. - 25.IX.2020.
Znamo da nas gledaš, pratiš i čuvaš, s nama i u našim srcima živiš i dišeš. Zahvaljujemo rodbini, prijateljima i svim dragim ljudima koji su podijelili s nama našu tugu i bol. Tvoji najmiliji. Počivao u miru.
Dana 26.IX.2020. navršava se mjesec dana od smrti našeg voljenog

BERISLAV (BORO) VUJČIĆ

Zahvaljujemo rodbini, prijateljima i kolegama s posla što su našeg Berislava ispratili na vječni počinak. Veliko hvala na brizi i njezi osoblju doma za starije i nemoćne Sestre SMI "Dom Imakulate" u Vrgorcu. Zahvalna obitelj. Počivao u miru Božjem.
Prije mjesec dana napustila nas je naša draga

ANA TODORIĆ

(BIŠKULJA)
Iskreno zahvaljujemo rodbini, prijateljima, medicinskom osoblju i svima koji su pismeno i usmeno izrazili sućut te ispratili dragu nam pokojnicu na vječni počinak. Sveta misa služit će se 25.IX.2020. godine (petak) u 18 sati u crkvi Svih Svetih - Zmijavci. Zahvalna obitelj. Počivala u miru Božjem.
Dana 25.IX. navršava se tužnih mjesec dana od kako nas je zauvijek napustila naša draga i voljena supruga i majka

NEDILJKA VUKASOVIĆ

25.VIII.2020. - 25.IX.2020.
Anđele naš, vrijeme što prolazi tužno je, naša ljubav prema tebi vječna je, gdje god bili, gdje god išli, uvijek si u nama i u našim srcima. Tvoj suprug sa sinovima. Hvala svima, župniku don Boži, svim susjedima, rodbini i njezinim prijateljicama. Neka te Bog čuva u svom zagrljaju, a mi ćemo u našim. Misa zadušnica bit će 25.IX.2020. u 17 h u crkvi sv. Luke, Kučiće.
Navršava se tužnih mjesec dana od kako nas je zauvijek napustio naš dragi i voljeni suprug, otac, svekar, djed i brat

ŽARKO PEŠA

LEOPARD 25.VIII.2020. - 25.IX.2020.
Ovim putem želimo zahvaliti svim dragim mještanima otoka Visa, na veličanstvenom ispraćaju našeg dragog Žarka, fra Žarku Mula, fra Damjanu Glavašu, svim svećenicima župe Vinjani i ostalim svećenicima koji su sudjelovali na ispraćaju, posadi broda Petar Hektorović, svim prijateljima, kumovima, poznanicima, suborcima i rodbini koji su pismeno i usmeno izrazili sućut u teškim trenucima i dostojanstveno ispratili našeg Žarka na vječni počinak.
A posebnu zahvalnost predsjedniku vlade Republike Mađarske gospodinu Viktoru Orbanu na riječima utjehe.
Zahvalan brat Tihomir s obitelji.
Sveta misa zadušnica služit će se 26.IX.2020. (subota) u 9 sati, crkva Sv. Roka-Vinjani Donji.
Zauvijek ćeš ostati u našim mislima i srcima.
Počivao u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
25. rujan 2020 18:50