Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je napustio naš dragi

STIPE RANČIĆ

(Car) pok. Ivana i Kate 1938. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u New Yorku dana 9.IV.2021. godine. Ožalošćeni: kćeri Ljiljana i Kata s obiteljima, sestra Danica Farkaš s obitelji, braća Dragan i Mirko s obiteljima, obitelji pokojnih sestara Nevenke Janković i Anđeke Vrgoč, obitelji pokojnog brata Venecije te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Dana 6.IV. okružena svojim najmilijima zaspala je svoj vječni san naša draga

TEREZA NOVAKOVIĆ

rođ. Delin 1935.
Zbog epidemiološke situacije pokopana je 09.IV. u krugu obitelji. Tvoji Ankica, Zoran i Jagoda s obitelji, djever Dinko s obitelji.
Javljamo rodbini i prijateljima da jučer je u Sarajevu sahranjena naša draga sestra i teta

VESNA LJUBIČ

1938. - 2021. Prva žena redateljica igranog filma u BiH
Otkrivanje ljepote i smisla svuda oko sebe i nesebično pomaganje drugima bili su pokretači u njenom dugom i plodonosnom životu. Uz nju male stvari su postajale važne i velike. Nikada njenih riječi nije bilo dosta. Ova zemaljska kugla koju je prešla s kraja na kraj i donosila priče i filmove, kao da joj je bila premala. U našim srcima zauvijek će ostati topla, duhovita, široka, nesebična, jednostavna, hrabra - bezvremenska. Ponosni smo što smo bili dio njenog jedinstvenog svijeta. Baćina i dolina Neretve bez nje više neće biti ista. Neka je mir i spokoj njenoj plemenitoj duši. Ožalošćeni brat Zvonimir, nećakinje Silvija i Sandra s obiteljima
Zahvalni za dar njegovog života i za ljubav i dobrotu koju smo od njega i po njemu primili, javljamo da je naš dragi

VINKO ČEPO

pok. Mile Veseličić 1938. - 2021.
blago u Gospodinu preminuo okrijepljen svetim sakramentima u utorak 6.IV.2021. u 83. godini života. Sprovod dragog nam pokojnika kreće u subotu 10.IV.2021. u 15 sati ispred mrtvačnice Tihaljina. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Čepinu groblju Tihaljina. Obitelj prima sućut u mrtvačnici od 13.30 sati. Zbog novonastale situacije molimo izraze sućuti bez rukovanja. Ožalošćeni: supruga Stana - Nićka, sin Mile, kćeri Mila, Marijana, Katica - Kaja, Ivana i Antonija Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 5.IV.2021. preminula naša voljena majka, svekrva i baka

DRAGICA DROBAC

rođ. Vuletić 1945. - 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u ponedjeljak, 12.IV.2021. u 14.45 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: sin Aljoša sa suprugom Vedranom, sin Igor sa suprugom Slađanom, unuci Rino, Leon i Vigo te mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Dana 9.IV.2021. od posljedica kratke i teške bolesti umrla je naša voljena

INES MEDIĆ

rođ. Urlić 1954. – 2021.
Ožalošćeni: muž Stipe, sin Matko, kćer Marijana s Matkom, unuk Noa, sestra Elna s obitelji, obitelj pok. brata Tea, ostala rodbina i prijatelji. Poštivajući želju naše najmilije u miru i tišini njeno tijelo će biti kremirano u zagrebačkom krematoriju, a posmrtni ostaci odloženi u obiteljsko ukopno mjesto u Brelima. Molimo sve da budemo oprošteni od kućnih posjeta te zahvaljujemo svima koji suosjećaju s našim nenadoknadivim gubitkom.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je napustila naša voljena majka, baka, prabaka i sestra

DANICA SVALINA

ud. Ivana rođ. Bravić 1938. - 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se 10.IV.2021. godine u 16 sati na mjesnom groblju Sv. Roka u Čaporicama. Ožalošćeni: sinovi Jozo i Šimun s obiteljima, kćeri Marija i Anka s obiteljima, sestra Neda s obitelji, obitelj pokojnog brata Miška, obitelj pokojne sestre Ive, djeverovi Jozo i Ante s obiteljima, zaove Mara, Ana, Tonka i Pava s obiteljima te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem. Zbog epidemioloških mjera molimo biti oprošteni od žalovanja.
"Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. I tko god živi i vjeruje u mene, neće umrijeti nikad." (Iv 11,25-26) S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 8.IV.2021. sklopio svoje umorne oči naš voljeni suprug, otac, svekar, punac, djed, pradjed i ujak

IVAN COKARIĆ

1930. - 2021.
Pokop dragog nam pokojnika obavit će se dana 10.IV.2021. u 14.30 sati na mjesnom groblju u Stobreču. Misa zadušnica bit će poslije ukopa u mjesnoj crkvi Sv. Lovre u Stobreču. Ožalošćeni: supruga Imelda, sin Špiro, kćer Ilonka, nevjesta Ivanka, zet Ante, unučad Ivan s obitelji, Jelena s obitelji, Ivana s obitelji, Roza s obitelji, Mirjana, praunučad Josip, Mihael, Elizabeta, Mirjam, Terezija, Roko, Rahela, Rebeka, Jakov, Eva, Toma, Antun, Jakov, Marta, Ante, Juraj i Lovre, obitelj pok. sestre Ivke (Grozdane) te ostala rodbina i prijatelji. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Na Veliki petak završio si svoj životni put naš voljeni

MARKO GOTOVAC

pok. Ante 1942. - 2021.
U žalosti ostaju: sin Laurent sa suprugom Anom, kćer Ivana, zet Achim, unuk Maksimilijan, brat Ivan s obitelji, brat Mijo s obitelji, sestra Jela s obitelji, sestra Mara s obitelji i ostala rodbina. Sahrana je obavljena u krugu obitelji u rodnoj Lećevici, 8.IV.2021. Počivao u miru Božjem.
S neizmjernom tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 8.IV.2021. god. blago u Gospodinu napustila naša voljena majka, svekrva, punica i baka

NEVENKA TOMAŠ

ud. Marina - rođ. Ševo 1948. - 2021.
Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice obavit će se dana 10.IV.2021. u 13 sati na mjesnom groblju u Segetu Donjem. Ožalošćeni: sin Matko, kćeri Merica i Ana, nevjesta Tonćica, zet Luka, unučad Vinko, Marin, Mia, Nevenka i Antonio, obitelji pok. braće Marina, Ive i Milana, obitelj pok. sestre Mare, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oprošteni žalovanja.
S tugom u srcu javljamo da je zauvijek sklopila svoje umorne lipe plave oči naša voljena

ANA MEŠIN

rođ. Lela ud. Ivana 1947. - 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 10.IV.2021. g. u 15 sati na mjesnom groblju Sv. Ilije u Kljacima. Ožalošćeni: sinovi Marko i Joso, kćeri Božena i Nediljka, nevjeste Nada i Tina, zetovi Ivica i Marko, unučad Anamarija sa suprugom Jakovom, Josipa sa zaručnikom Igorom, Ivan, Matea, Joshua, Ante, Noah, Ivana i Ella, praunuka Lucija, brat Ante s obitelji, brat Slavko s obitelji, brat Milan s obitelji, obitelji pok. braće Ivana i Josipa, djever Ante s obitelji, obitelji pok. djeverova Marka i Ilije, zaova Pera s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem. Zbog epidemioloških mjera molimo biti oprošteni od žalovanja. Umjesto cvijeća dati prilog za crkvu Sv. Ilije Kljaci.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 9. travnja 2021. godine, blago u Gospodinu preminula naša voljena majka, baka i svekrva

ANA ROMIĆ

1937. – 2021.
Zauvijek će živjeti u našim srcima i mislima. Posljednji oproštaj od drage nam pokojnice održati će se 10.IV.2021. u 11 sati na groblju Svih Svetih u Hrvacama. Ožalošćeni: sinovi Neven i Petar, nevjesta Ana, unuke Tina, Ivana i Kristina, obitelj pok. brata Ante te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oprošteni od žalovanja i kućnih posjeta. Počivala u miru Božjem.
"Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će." (Iv.11,25) Vjerom u uskrsnuće i nadom u ponovno zajedništvo, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 8.IV.2021. godine u 74. godini života, okrijepljen svetim sakramentima, blago u Gospodinu preminuo naš dragi i voljeni suprug, otac i dalmatinski slikar

ANTE TADIĆ

6.II.1947. - 8.IV.2021.
Sprovodni obred dragog nam pokojnika održat će se dana 10.IV.2021. (subota) na novom groblju u Okrugu Gornjem s početkom u 12 sati. Zahvalni za svu ljubav i dobrotu koju je nesebično darivao, s ponosom, ljubavlju u srcu i molitvi opraštaju se do ponovnog susreta njegovi ožalošćeni: supruga Vedrana, sinovi Ilija i Vedran, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Što si rukom taka, u zlato si namaka. U neizrecivoj boli javljamo tužnu vijest rodbini, prijateljima i znancima, da nas je 8.IV.2021. napustio voljeni suprug, tata, brat, nono i pranono

BOŽIDAR MARIČIĆ

Sahrana voljenog pokojnika će biti 10.IV.2021. u 15.30 na groblju Sv. Nikole u Supetru. Ožalošćeni supruga Draga, kćerke Željana i Damira, zet Hans, brat Pero s obitelji, unuci Hrvoje s obitelji, Rachel, Marco i Maya. Zahvalni smo što smo te imali.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 8.IV.2021. napustila naša voljena

DANICA MARŠIĆ

ud. Frane rođ. Pezo 1947. - 2021.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se dana 10.IV.2021. u 16 sati na mjesnom groblju Sv. Mihovila Proložac D. Ožalošćeni: sinovi Ivan, Denis i Karlo, nevjeste Danijela i Sandra, unučad Ivana i Frano, obitelj pok. brata Ante, obitelj pok. sestre Anđe (Dare), sestra Perina s obitelji, sestra Marica s obitelji, obitelj pok. djevera Mate, obitelj pok. djevera Dane, obitelj pok. djevera Marinka, zaova Slava s obitelji te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 9.IV.2021. u 80. godini života, napustio naš voljeni

FRANO POLJAK

(MIŠ) 1941. -2021.
Sprovod dragog nam pokojnika obavit će se u krugu obitelji, dana 10.IV.2021. u 16 sati na mjesnom groblju Šibenica u Glavicama. Ožalošćeni: supruga Šima, sin Joško s Miom, sin Boris s obitelji, obitelj pok. brata Ivana, sestre Dragica, Milka i Dobra s obiteljima, obitelj pok. sestara Marije, Kate i Tome te ostala tugujuća rodbina. Molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 9.IV.2021. preminula naša draga

GOSPAVA BOŠNJAK

ud. Ivana 1933. - 2021.
Pogreb drage nam pokojnice će se obaviti dana 10.IV.2021. u 15 sati na mjesnom groblju Slatine. Ožalošćeni: kćer Zvjezdana i zet Nikica, sin Tomica i nevjesta Aleksandra, unučad Robert, Mateja, Andrej, Tamara, Ivan, praunučad Adrian, Mara, Mateo i obitelji Nikolić, Filipović i Jurič. Počivala u miru Božjem.
"Tvojim se vjernima, Gospodine, život mijenja, a ne oduzima." Zahvalni dragom Bogu i njemu za dobro kojim je obogatio naše živote. U dubokoj boli javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi otac, svekar, djed i pradjed

JAKOV TORLAK

1930. - 2021.
Okrijepljen otajstvima vjere, blago u Gospodinu preminuo 9. travnja 2021. godine u 91. godini života. Ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u krugu obitelji u subotu 10. travnja 2021. godine u 16 sati u crkvi sv. Nikole u Bogdanovićima. Za njim u tuzi ostaju njegovi: sin Ivan s obitelji, kći Mara s obitelji, unučad Marina, Jakša, Ivana, Goran i Branka s obiteljima. Po pokojnikovoj želji, umjesto vijenaca dati prilog za potrebe crkve. Počivao u miru Božjem.
"Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će." (Ivan 11,26) S tugom u srcu i boli u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće tijela i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

JOZEFINA BARUN

1942. - 2021.
blago u Gospodinu preminula u petak, 9. travnja 2021. u 80. godini života. Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u subotu, 10. travnja 2021. u 15 sati na mjesnom groblju Lištani-Livno. Tugujući: sinovi Mijo, Draško i Jure, kćer Jasna, nevjeste Ana, Anita i Suzana, zet Niko, unučad Josip s obitelji, Ivana s obitelji, Iva, Josip s obitelji, Josipa s obitelji, Jelena, Ana, Marija, Blaž i Katarina, praunučad Sara, Filip, Nika, Marta i Šimun, sestra Zora s obitelji, obitelj pok. braće Petra i Branka, obitelj pok. sestre Marije te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo da je dana 6.IV.2021. preminula naša

KSENIJA MIJAKOVAC

1919. - 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavljen je tiho na groblju Lovrinac. Tvoji najmiliji. Počivala u miru.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 8.IV.2021. u 91. godini života napustila naša draga majka, svekrva, baka, prabaka i sestra

MARIJA VUKMAN

1930. - 2021.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se tiho u krugu obitelji 10.IV.2021. u 10 sati na groblju u Segetu Donjem. Ožalošćeni: sin Joško, nevjesta Jadranka, unuci Ivan i Danka, praunuk Filip, sestra Mira s obitelji, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oprošteni izražavanja sućuti i posjeta kućnog žalovanja.
U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima tužnu vijest da je naš dragi suprug, otac, djed, brat, gospodin

MATE KAVELJ

blago u Gospodinu preminuo u četvrtak 8.IV.2021. u 82. godini života. Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika bit će dana 10.IV.2021. u 15 sati na mjesnom groblju sv. Ante - Lokvičići. Sveta misa zadušnica služit će se poslije ispraćaja u crkvi Krista Kralja u Lokvičićima. Ožalošćeni: supruga Zdenka, kćeri Zrinka i Matea, unuke Ema, Cvita i Eva, zetovi Vladimir i Joško, brat Marko s obitelji, sestra Milovanka s obitelji, obitelj pok. brata Ante, obitelj pok. sestre Mare te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu obavještavamo rodbinu, prijatelje i znance da je dana 8.IV.2021. u 80. godini života blago u Gospodinu preminuo naš dragi otac, brat, djed i pradjed

MATE ŽUNIĆ MUSA

pok. Petra
Pokop dragog nam pokojnika bit će dana 10.IV.2021. na groblju Sv. Ante Primorski Dolac u 12 sati. Ožalošćeni: sinovi Pero i Zvonimir, kćer Mira, braća Ante i Svetin, sestre Ika i Mira, unučad, praunučad te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Tužna srca javljamo rodbini i prijateljima da je dana 08. travnja 2021. godine blago u Gospodinu preminula naša draga i voljena majka, baka i prabaka

MILENA GRGURIČIN

rođ. Šižgorić (20.I.1939. - 8.IV.2021.)
Posljednji ispraćaj bit će na mjesnom groblju na Žirju dana 10. travnja 2021. u 14 sati. Trajekt polazi iz trajektne luke u 11.30 sati, a povratak je sa Žirja u 17.45 sati. Ožalošćeni: kći Gordana, sin Goran i nevjesta Zosja, sin Milan, sin Marin, šestero unučadi, desetero praunučadi te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem! Molimo biti oslobođeni od posjeta žalovanja.
S vjerom u uskrsnuće i život vječni, tužna srca javljamo rodbini i prijateljima da nas je u 74. godini života napustila naša draga supruga, majka, svekrva, baka i sestra

NEDA PAVIČIĆ

1947. - 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam Nede bit će u subotu 10. travnja 2021. godine u 14 sati na mjesnom groblju Srce Isusovo u Krstaticama. Ožalošćeni: suprug Jure, sinovi Denis i Dražen, nevjeste Ana i Željana, unučad Nina, Maja, Lucija, Mario i Sara, brat Bože Nenadić s obitelji te ostala rodbina i prijatelji. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 8. travnja 2021. godine blago u Gospodinu preminuo u 75. godini života naš voljeni otac, djed, stric i tetak

PETAR BOGATINOV

pok. Sanda 1946. - 2021.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u subotu, 10. travnja 2021. godine u 14.30 sati na mjesnom groblju Gospe od Pomišljaja u Bilicama. Ispraćaj s gradskog groblja Kvanj u Šibeniku bit će u 14 sati. Ožalošćeni: kćer Sonja, unuci Frane i Petar, nećakinje Živana Celić s obitelji i Nada Sudar s obitelji, svak Dušan Čudina s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Potreseni tugom, javljamo svima koji su je voljeli i poštovali da nas je dana 7.IV.2021. napustila naša voljena i plemenita majka, none, sestra i teta

ANA SEMIZ

rođ. Štambuk pok. Pere 1947. - 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam Ane bit će dana 9.IV.2021. u 14.30 sati u Selcima na Braču. Ispraćaj je u trajektnoj luci Split od 11.45 - 12.15 sati. Za njom tuguju: sin Renato, kći Saša, nevjesta Kristina, zet Elver, unuci Ari, Leo i Rino, brat Zoran s obitelji, obitelj pok. brata Maria te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem. Zbog trenutne situacije molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja.
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 8.IV.2021. zauvijek napustio naš dragi suprug, otac, punac, djed i pradjed

ANTE JURIĆ

1940. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 9.IV.2021. u 14 sati na mjesnom groblju Svih Svetih Sutina – Neorić. Ožalošćeni: supruga Iva, kćer Lucija, sin Zoran, zet Pero, unuk Darko, unuka Daniela, praunuci Karlo i Anastazija, obitelji pok. braće Luke i Jure te obitelji pok. sestara Ane i Luce Zbog epidemioloških mjera molimo biti oslobođeni od žalovanja. Počivao u miru Božjem.
U raj poveli te anđeli, na dolasku tvojem primili te mučenici i odveli te u sveti grad Jeruzalem. S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 6. travnja 2021. blago u Gospodinu napustio naš voljeni

ANTE PETRINA

pok. Marina rođ. 1937.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u petak, 9. travnja 2021. u 15 sati na groblju Sustipan – Jesenice. Ožalošćeni: supruga Dragica, sin Marijo, kći Natalija, nevjesta Tatjana, unuk Marin, unuka Martina, brat Josip s obitelji, sestra Mira s obitelji, obitelj pok. sestre Anke te ostala rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od posjete žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Dana 6. travnja 2021. napustio je ovaj svijet naš voljeni suprug, tata i dida

MLADEN ČALJKUŠIĆ-IVANOVIĆ

1955. - 2021.
Sad ostaje nada, vjera i ljubav. A najveća je ljubav, kako si ti znao govoriti. Čuvat ćemo te u našim srcima i sjećanjima i voljeti zauvijek. Posljednji ispraćaj bit će 9. travnja 2021. u 16 sati na mjesnom groblju Lovreć. Tugujući: supruga Lucija, kćer Viktorija, kćer Tina sa suprugom Mikaelom, sin Zvonimir sa djevojkom Josipom, unuka Olivia, unuk Benjamin, sestra Zdenka s obitelji te ostala rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od žalovanja kontaktom. Počivao u miru Božjem.
U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 8.IV.2021. blago u Gospodinu napustila naša voljena

PAULA ČUPIĆ

rođ. Kolak 1939. - 2021.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se dana 9.IV.2021. u 15 sati na mjesnom groblju Badanj, Drniš. Ožalošćeni: suprug Mile, kćer Davorka, zet Zoran, djeverovi Frane, Ivan, Drago i Petar s obiteljima, zaova Marija s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oslobođeni od žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 6.IV.2021. godine napustio naš dragi otac, brat, djed, stric, svekar i djever

TOMISLAV PELAIĆ

pok. Mate 1950. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u krugu obitelji dana 9.IV.2021. u 15 sati na mjesnom groblju u Stankovcima. Ožalošćeni: sin Boris s obitelji, brat Željko s obitelji, te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
U dubokoj boli i tuzi javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 7.IV.2021. godine napustio naš voljeni sin, suprug, otac i brat

ALEN GNJIDIĆ

1993. - 2021.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 9.IV.2021. godine u 14 sati na Novom groblju u Solinu. Ožalošćeni: majka Maja, otac Darko, supruga Helena, sin Franko, sestra Tea te ostala mnogobrojna rodbina. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Naša draga mama, baka, prabaka i svekrva

DANICA BUŠIĆ

1934. - 2021 .
Tiho je sahranjena 8.IV.2021. u krugu obitelji na groblju Sv. Roka u Vinjanima Donjim. Za njom tuguju: sinovi Joško i Ante, nevjeste Zdravka i Elda, unuci Irena, Josip, Danijela i Željko, praunuci i ostala rodbina. Počivala u miru Božjem. Molimo biti oprošteni posjeta izražavanja sućuti zbog epidemioloških razloga.
"Tvojim se vjernima, Gospodine, život mijenja, a ne oduzima..." Zahvalni dragom Bogu i njoj, za dobro kojim je obogatila svoj i naše živote, u dubokoj boli javljamo rođacima, prijateljima i znancima, da je naša draga mama, baka, prabaka, punica i svekrva, gospođa

LJUBICA LONČAR

ud. JOSIPA (BEPICE) rođ. MILIĆ 1927. – 2021.
okrijepljena otajstvima vjere, blago u Gospodinu preminula u srijedu, 7. travnja 2021. godine, u 95. godini života. Ispraćaj drage pokojnice biti će ispred mrtvačnice u Makarskoj u petak, 9. travnja 2021. u 13.30 sati, a sprovod će se održati istog dana u 15 sati, nakon sv. Mise zadušnice na mjesnom groblju u Zagvozdu. Za njom ostaju u tuzi kći Dubravka, sinovi Branimir i Domagoj, zet Franjo, nevjeste Dijana i Klaudia, unuci Tomislav sa suprugom Irenom, Krešimir, Jelena, Josip, Borna i Ana, praunučad Ema i Roko i ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od žalovanja i kućnih posjeta. Laka joj bila zemlja Hrvatska, koju je toliko ljubila! Počivala u miru Božjem.
I svidje se Bogu pozvati te k sebi. U dubokoj boli, s nadom i vjerom u Uskrsnuće, javljamo da je naš voljeni sin, otac, suprug, brat i prijatelj

MARTIN BARIŠIĆ

Mirkov, rođ. 1979.
preminuo blago u Gospodinu 8.travnja 2021. godine. Posljednji ispraćaj bit će 10. travnja 2021. u 11 sati na gradskom groblju Vrisovci u Omišu. Za njim u tuzi ostaju: majka Luči, otac Mirko, kćeri Lucija i Ana, supruga Marta, sestra Elvira Sorić s obitelji, obitelj pok. strica Maria, obitelj punca Nevena Raljevića te ostala tugujuća rodbina, kumovi i prijatelji. Misa zadušnica za dragog pokojnika služit će se 16. travnja 2021. u 18 sati u crkvi sv. Mihovila u Omišu. Zbog epidemiološke situacije žalovanja prilikom ispraćaja neće biti, također molimo biti oprošteni od posjete žalovanja. Počivao u miru Božjem.
S vjerom u uskrsnuće i život vječni, tužna srca javljamo rodbini i prijateljima da nas je u 66. godini života napustio naš dragi suprug, tata, dida, brat i zet

ANTE MALEŠ

1955. – 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam Ante bit će u petak, 9. travnja 2021. godine u 17 sati na mjesnom groblju Marija Uznesenja u Mirlović Zagori. Ožalošćeni: supruga Zdenka, kćer Anita, zet Josip, unučad Petra i Filip, brat Dane s obitelji, sestre Stana i Marica s obiteljima, obitelj pok. sestre Janje, obitelj pok. brata Ivana, šurjaci Ante, Željko i Josip Čular s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oprošteni od žalovanja i kućnog posjeta. Počivao u miru Božjem.
Paver je izgorija, svića je utrnula i užgan je lumin, a u grlu grop... Dana 6.IV.2021. u mirnu je valu uplovija naš

ANTONIO KOZMI

(suprug pok. Otjane rođ. Bošnjak) 1937. – 2021.
...čovjek samo srcem dobro vidi, bitno je očima nevidljivo! Tiho je sahranjen u krugu svojih najbližih dana 8.IV.2021., na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: unuk Karlo, sin Sergej, nevjesta Vesna te rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 6.IV.2021. god. iznenada napustio naš voljeni suprug, otac, djed, brat, svekar, punac, zet, ujak i tetak

ANĐELKO CRNJAK

1953. - 2021. HRVATSKI BRANITELJ
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 10.IV.2021. (subota) u 13 sati u Šibeniku na gradskom groblju Kvanj. Ožalošćeni: supruga Cvita, sin Jakov sa suprugom Marijanom i kćeri Anđelom, kći Maja Bašić sa suprugom Goranom i sinom Andrijom, sestre Milka Jurić i Jadranka Vuković s obiteljima, obitelj pok. sestre Nede Esposito, svastike Iva Odžak i Marija Zoko s obiteljima, šurjaci Nediljko, Mate i Stanko Delić s obiteljima, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
"O Bože zar si pozvao mene, tvoje usne moje rekoše ime…“ S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 3.IV.2021. iznenada u 35. godini života napustio naš voljeni

BOŠKO VIDOVIĆ

1986. – 2021.
Posljednji ispraćaj našeg voljenog Boška biti će dana 9.IV.2021. u 14.45 na gradskom groblju Lovrinac. Ožalošćeni: otac Mate, majka Katija, supruga Kelly, sin Jakov, sestra Tajana, zet Damir, nećaci Toma, Andrija i Pjero, baka Anica, stric Željko s obitelji, tete Ljiljana, Mira, Anka, Jelka i Jadranka s obiteljima, ujaci Vedran i Tonći s obiteljima, obitelj pokojnog ujca Milivoja. Molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 7.IV.2021. godine napustila naša mama, baka, prabaka i sestra

GORKA OLUJIĆ

1942. - 2021.
Posljednji ispraćaj naše drage pokojnice bit će dana 9.IV.2021. u 11 sati na gradskom groblju Lovrinac. Sv. misa zadušnica služit će se odmah nakon sprovoda u crkvi Sv. Ivana Krstitelja, Trstenik. Ožalošćeni: djeca Goran i Dunja s obiteljima, sestra Dunja i ostala rodbina. Počivala u miru Božjem.
„O Bože zar si pozvao mene; tvoje usne moje rekoše ime“ S vjerom u uskrsnuće i život vječni okrijepljen svetim sakramentom javljamo rodbini i prijateljima tužnu vijest da je 6.IV.2021. u 77. godini umro dragi suprug, otac, djed, svekar, brat, zet, tetak, stric, ujak i prijatelj

JAKOV PETRIĆ

pok. Nikole 1943. – 2021.
Posljednji ispraćaj bit će u petak 9.IV.2021. u 17 sati na otoku Hvaru u Velom Grablju. Ožalošćeni: supruga Desa, sin Nikša sa suprugom Jasminkom, unuk Božo Jakov, brat Ivan i sestre Anka i Marija s obiteljima, konjad Dinko, konjada Rada s obiteljima, prijatelj Božo Mikelić s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Umjesto cvijeća molimo dati prilog za potrebe crkve. Počivao u miru Božjem.
Tko pošteno i u vjeri živi, u Gospodinu umire." Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 8.IV.2021. blago u Gospodinu napustila naša voljena teta

JELA PUPIĆ-BAKRAČ

1933. - 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 9.IV.2021. na groblju sv.Luke u Otoku. Ožalošćeni: nećakinja Marija s obitelji, nećakinja Anka s obitelji, nećakinja Stanka, obitelj pok. nećakinje Anđelke, obitelj pok. sestre Anke te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 5. travnja 2021. godine, blago u Gospodinu preminuo naš voljeni otac, djed, stric i ujak

JOSIP DRAŽIĆ

(Fanat) pok. Ante 1940. – 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u petak, 9. travnja 2021. godine u 16 sati na mjesnom groblju Sv. Jure u Sitnom. Ožalošćeni: djeca Julija, Ana, Dijana, Katarina, Marina, Marija, Nenad i Nada, unučad Adriano, Luna, Vito, Viktoria, Lea i Lucija, zetovi Vlade, Kleber, Ante, Andreas i Luka, obitelji pok. braće Marka i Petra, obitelj pok. sestre Ane, obitelj pok. strica Petra, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 8.IV.2021. preminuo naš voljeni

JURISLAV (JURE) ORŠULIĆ

1936. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će dana 9.IV.2021. (petak) 16 sati na mjesnom groblju sv. Roka u Kominu uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera. Ožalošćeni: supruga Jelka, sinovi Marinko i Josip, kći Ivana sa zaručnikom Nikolom, obitelj Gašpar, obitelji sestara Ivanke i Anke, obitelji brata Ranke i pok. brata Mladena, brojna rodbina i dragi prijatelji Počivao u miru Božjem.
U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i poznanicima tužnu vijest da je naša draga

KATICA PERSUK

(rođ. Ivčević) 9.VIII.1956. - 6.IV.2021.
blago u Gospodinu preminula u utorak 6.IV.2021. u 64. godini života nakon kratke i teške bolesti. Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će u petak 9.IV.2021. u 12 sati na groblju Lovrinac u Splitu. Počivala u miru Božjem. Ožalošćeni: sin Nikola s Doroteom, sestra Perica, nećakinja Maja i suprug Srđan sa djecom Doris i Ninom te ostala tugujuća rodbina i prijatelji
“Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer Ti si sa mnom.” (ps 23) Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 7. travnja 2021. blago u Gospodinu u 86. godini, iznenada napustila naša voljena majka, baka, svekrva, nevjesta, tetka, strina i rodica

MARA LAUŠIĆ

ud. Vladimira rođ. Laušić 1.VIII.1935. - 7.IV.2021.
Posljedni ispraćaj drage nam pokojnice bit će u petak 9. travnja s početkom u 15 sati ispred mrtvačnice uz obvezatno poštivanje epidemioloških mjera. Sveta misa služit će se odmah iza ukopa u crkvi Posrednice Svih Milosti, Kreševo – Katuni. Ožalošćeni: sinovi Josip i Goran, kćer Zdravka, nevjesta Tanja, zet Luka, unučad Denis (odsutan), Josipa, Doris, Marina i Boško s obiteljima, Duje, Dominik i Vlatka, djever Miho s obitelji, nevjesta Danica – Vidovica, djeca i obitelji pokojne braće Mirka, Mate i Ivana – Ike, pokojnih sestara Tone i Mile, pokojnih zaova Ive i Mile (odsutni) i ostala mnogobrojna rodbina. Počivala u miru Božjem!
U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 7.IV.2021. preminuo naš dragi

MIJO BAJAN

1951. - 2021. pok. Ante Hrvatski branitelj
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 9.IV.2021. u 15 sati na groblju Sv. Mihovila u Kijevu. Ožalošćeni: brat Srećko s obitelji, obitelj pok. netijaka Kreše te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Zbog novonastale situacije molimo biti oprošteni žalovanja!
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da nas je dana 7.travnja 2021. godine u 67. godini života napustila naša draga

MILA ZEC

rođ. Mršić 1954. - 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 9. travnja 2021. godine u 16 sati na mjesnom groblju sv. Mihovila u Prološcu Donjem.
Ožalošćeni: suprug Ante, kćer Ana, sinovi Karlo i Miro, zet Romano, unučad Elinda, Ana, Ante i Ivan, obitelj pokojnog djevera Mije, sestre Iva i Marija sa obitelji, braća Ante i Zvonko sa obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.
Počivala u miru Božjem.
Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja.
S vjerom u uskrsnuče i okrijepljena svetim sakramentima otišla je naša draga majka, svekrva, punica, baka, prabaka

MILICA VUKOVIĆ

1933. - 2021. ud. Ante rođ. Šeravić
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 9.IV.2021. (petak) u 14 sati na mjesnom groblju u Konjskom. Ožalošćeni: sin Žarko s obitelji, kći Nada s obitelji, kći Jelka s obitelji, unučad, praunučad, obitelji pok. sestara Mare i Ane, obitelj pok. brata Ivana, djever Ivan s obitelji, zaova Anđelka s obitelji, obitelji pok. zaova Ane i Marije te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem. Zbog novonastale situacije molimo biti oprošteni od žalovanja.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 8.IV.2021. god. napustila naša draga

MIRJANA BARIŠIĆ

1956. - 2021. HRVATSKI BRANITELJ
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 9.IV.2021. u 16 sati na mjesnom groblju Mila Gora u Kaštel Gomilici. Ožalošćeni: brat Marin s obitelji i njen Dražen Hamer. Zbog epidemioloških razloga molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivala u miru Božjem!
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 6. travnja. 2021. godine, 86. godini života preminuo naš dragi

MIRO - MATE BANOVAC

pok. Ive 1936. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u petak, 9. travnja 2021. godine u 15 sati na mjesnom groblju u Grebaštici. Ispraćaj sa gradskog groblja Kvanj u Šibeniku je u 14.30 sati. Ožalošćeni: supruga Stana, sin Željko, kćer Senka, nevjesta Nives, unučad Matej, Josip, Petra, Matea, Anamarija i Ivana te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Molimo bit oprošteni posjeta kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 7.IV.2021. u 63. godini života nakon duge i teške bolesti preminula naša voljena supruga, majka i sestra

SANJA GRUBELIĆ

žena Bogdana rođ. Juran 1958. - 2021.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se u petak 9.IV.2021. u 17 sati na mjesnom groblju Gaj u Tribunju. Ožalošćeni: suprug Bogdan, djeca Kristina, Ivana, Nikolina i Karlo, unučad Joso, Jure i Luka, braća Vladimir i Vedranko s obiteljima, zetovi Ante i Frenki te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
"Ja sam Put i Istina i Život: nitko ne dolazi Ocu osim po meni.” (Iv 14,5) S vjerom u uskrsnuće i život vječni, zahvalni za svu ljubav i radost koju nam je pružio, javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

STANKO VOLAREVIĆ

pok. Ivana 1939. - 2021.
usnuo tiho u Gospodinu dana 3. travnja 2021. u 83. godini života. Sprovod dragog nam pokojnika obavit će se iz mjesne mrtvačnice u Vidu dana 10. travnja 2021. (subota) u 16 sati na groblje Sniježne Gospe u Vidu. Molimo biti oprošteni posjeta kućnog žalovanja. Ožalošćeni: supruga Vida, sinovi Ivan, Joško i Rade, kćeri Slavka, Anka, Marijana, Katica i Stanka, nevjeste Ivanka, Željana i Ivana, zetovi Davor, Vlado, Ognjen, Josip i Darko, unučad Domagoj, Josip, Teo, Jakov, Marija, Ivan, Vida, Josip s obitelji, Ivan s obitelji, Kristina, Marko, Dominik, Lucija, Doroteja, Tomislav, Filip, Ana, Iva, Tamara, Matej, Luka, Veronika, Borna, Marta, Lora, Fran, Ana i Petra, braća Marin i Rade s obiteljima, sestra Kata s obitelji, obitelj Petković te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 7.IV.2021. preminula naša voljena

TONKA ČAVKA

ud. Ante rođ. Papić 1929. – 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 9.IV.2021. u 15 sati na mjesnom groblju Sv. Nikole u Kaštel Starom. Ožalošćeni: sinovi Anđelko i Ivica s obiteljima, kćer Rajka Rogulj s obitelji te ostala rodbina i prijatelji Zbog epidemioloških mjera molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivala u miru Božjem!
Samo je u Bogu mir, dušo moja! Samo je u njemu spasenje. Samo on je moja hrid, utvrda moja: neću se pokolebati!.. Psalam 62. S vjerom u uskrsnuće i vječni život javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 7.IV.2021. blago u Gospodinu usnuo naš voljeni

VELJKO ZELIĆ

(BUBE) 1953. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u petak, 9.IV.2021. u 16 sati na gradskom groblju Gospe od Anđela u Imotskom. Ožalošćeni: supruga Neda, nevjesta Mara, kćeri: Dragica Kukanja, Jelena Lončar, Kristina Jelavić, Silvana Ćosić, Dijana Bušić, Antonija Zelić - Matić s obiteljima i njegova Petra, njegove Danijela Arambašić, Mira Alerić, Vera Jukić i Natalija Ćelić s obiteljima, unučad: Dino, Ivana, Miro, Ivano, Tomislava, Marija, Gabrijela, Nina, Milan, Toni, Marko, Emanuela, Gordana, Mirjam, Kristian, Ivana i Jona, sestra Neda (Veronika) Bajić s obitelji, punac Petar Bago s obitelji i ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem!
"Samo je u Bogu mir, dušo moja!" Javljamo sestrama dominikankama, braći dominikancima, rodbini, prijateljima i znancima da je dana 7. travnja godine 2021. u 84. godini života i 66. godini redovništva, okrijepljena svetim sakramentima blago u Gospodinu preminula naša draga

S. VJERA-MARIJA JAGNJIĆ

Dominikanka
Sprovod drage pokojnice bit će u petak, 9. travnja 2021. na gradskom groblju Lovrinac, Split, u 12.30 sati. Sv. misa zadušnica slavit će se u crkvi Sv. Dominika, Hrvojeva 2, odmah nakon sprovoda. Počivala u miru Božjem. Ožalošćeni: sestre dominikanke i braća dominikanci, sestre Anđa, č. s. Fidelis, Pera s obitelji, č. s. Julijana, obitelji pokojne braće Ivana, Jerke i Jakova te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni žalovanja.
Samo je u Bogu mir, dušo moja, samo je u njemu spasenje,“ (Psalam, 62) S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da je dana 7.IV.2021. nakon duge i teške bolesti preminuo naš voljeni suprug, otac, svekar i djed

VLADIMIR RAJEVSKIJ

pok. Alekseja 11.VI.1936. – 7.IV.2021.
Posljednji ispraćaj obavljen je tiho u krugu obitelji i prijatelja 8.IV.2021. na groblju sv. Frane u Sinju. Ožalošćeni: supruga Nataša, sinovi Aleksej i Viktor, nevjesta Miranda, unuci Trpimir, Mislav i Domagoj. Počivao u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja.
Tužnim srcem javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima da nas je dana 7. travnja 2021. godine blago u Gospodinu napustila naša voljena

ZORKA VELA

rođ. Čović 1946. - 2021.
Posljednji ispraćaj voljene pokojnice služit će se u petak 9. travnja 2021. godine u 16 sati na groblju Sv.Tekle u Podgori. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pogreba u Župnoj crkvi. Počivala u miru Božjem. Ožalošćeni: suprug Janko, sin Paško sa suprugom Danielom, kćeri Jasminka, Ela sa suprugom Franjom, unučad Ivan sa suprugom Vesnom, Dorjana, Nenka, Janko, Lara, Marko, Greta i praunuka Lana, sestre Jelena i Anka sa obiteljima, obitelj pok. sestre Anđelke, obitelj pok. brata Marka, brat Ratko s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
09. travanj 2021 18:25