Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

"Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će" (Iv.11,25) Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 3.IV.2020. nakon duge i teške bolesti napustila naša voljena

ANA VUKOVIĆ

ud. Slobodana rođ. Livajić 1942. - 2020.
Tiho je sahranjena u krugu obitelji. Ožalošćeni: kći Đema Katić, sinovi Mihovil i Hrvoje, zet Lucijan, nevjeste Gabrijela i Darija, unuci Josip, Ana, Stipe, Antonija, Duje i Nora, sestra Smiljka s obitelji, obitelj pok. sestre Marije, nevjesta Mirjana, djever Mihovil s obitelji te ostala rodbina. Zbog trenutne situacije molimo biti oprošteni od posjete kućnog žalovanja. U raj poveli te anđeli. Počivala u miru Božjem.
Dana 2.IV.2020. preminula je u osamdeset drugoj godini naša draga teta

IRMA KALAJŽIĆ

1938. - 2020.
Tiho je sahranjena u krugu obitelji 4.IV.2020. na mjesnom groblju Blato n/C. Ožalošćeni: nećaci Filip, Davor, Jakov, Miro, Cvita, Ana, Toni i Ankica s obitelji i Seka s obitelji. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da je dana 2.IV.2020. u 54. godini života preminula naša draga supruga, majka, kći, sestra i nevjesta

IVANKA SUNARA

1965. - 2020.
S vjerom u uskrsnuće i život vječni ponosni na nju i zahvalni za svu ljubav i radost koju nam je dala, oprostili smo se od nje u subotu 4.IV.2020. godine. Molimo biti oprošteni od posjete kućnog žalovanja. Počivala u miru Božjem.
S tugom i boli u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 3.IV.2020. godine napustio naš voljeni

IVO PERIĆ

1951. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavljen je tiho u krugu obitelji. Ožalošćeni: supruga Ružica, sinovi Marinko i Jadranko s obiteljima, braća Mato i Anto s obiteljima, obitelj pok. brata Bože, sestra Danica s obitelji, te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 3.IV.2020. preminuo naš dragi

MARKO KOVAČEVIĆ

pok. Save 1930.- 2020.
Sahrana dragog nam pokojnika obavit će se 5.IV.2020. u krugu obitelji. Ožalošćeni: sinovi Veselko i Nikola s porodicama, kćeri Ruža, Marija i Gordana s porodicama, zetovi, unučad i praunučad te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Prepuni boli obavještavamo rodbinu, prijatelje i znance da nas je dana 3.IV.2020. poslije duge i teške bolesti napustila naša voljena

MLADENKA NINKOVIĆ

rođ. Listeš 1955. - 2020.
Bila si dio nas i mi dio tebe. Bila si voljena i ostat ćeš zauvijek u srcima tvojih najmilijih: majke Nedjeljke, supruga Vida, kćeri Nikoline s obitelji, sina Nikole s obitelji, sestre Matilde s obitelji i brata Stipe s obitelji. Tiha sahrana obavljena je 4.IV.2020. u Banja Luci u krugu najuže obitelji. Mirno spavaj dobri naš anđele. Molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 3.IV.2020. godine, blago u Gospodinu preminuo naš dragi suprug, otac, djed, svekar i brat

NIKOLA ČULIĆ

pok. Filipa 1941. - 2020.
Pokop dragog nam pokojnika obavljen je u krugu obitelji na groblju Sv. Ivana Krstitelja u Niskom. Ožalošćeni: supruga Luca, sin Nikola, sinovi Branko i Mladen s obitelji, obitelj pok. brata Ante, obitelj pok. sestre Anđe, sestre Ana, Mara i Stanka s obiteljima te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 3.IV.2020. godine blago u Gospodinu preminuo naš dragi

RADOSLAV ŠKEVA

HRVATSKI BRANITELJ 1957. - 2020.
Zbog trenutne situacije ukop dragog nam pokojnika obavljen je 4.IV.2020. na mjesnom groblju sv. Roka u Vinjanima Donjim u najužem krugu obitelji. Ožalošćeni: supruga Darinka, sinovi Toni i Zoran, nevjeste Blanka i Lucie, unuka Sara, sestra Smiljana Logara, zet Boro, nećaci Maja i Ivan s obiteljima te ostala tugujuća rodbina. Počivao u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 2.IV.2020. godine napustio naš voljeni

BOŽO GUSIĆ

1939. - 2020.
Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika obavit će se u krugu najuže obitelji dana 3.IV.2020. godine.
Ožalošćeni: sin Davor, obitelj pokojnoga brata Slobodana, sestra Zorica s obitelji te ostala rodbina i prijatelji.
Počivao u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN