StoryEditorOCM
Svijetodvratno

Let iz noćne more, na putnike u avionu sat nakon polijetanja počeli padati crvi, bili u pretincu iznad njihovih glava

Piše VIJESTI SD
15. veljače 2024. - 20:04

Putnici u zrakoplovu koji je iz Amsterdama letio u srijedu navečer za Detroit doživjeli su šok tijekom leta. Nakon sat vremena leta na neke putnike su padali crvi.

– Zrakoplov je letio iz Amsterdama za Detroit u SAD-u i već je bio iznad Engleske kada su nakon sat vremena leta iz pretinca iznad putnika ispali crvi, opisao je putnik Philip Schotte.

Schotte je kazao kako je sjedio odmah do žene na koju su padali crvi.

– U jednom trenutku vidio sam je kako komadom papira briše crve sa svoje stolice. Bila je jako uplašena, rekao je Schotte.

On i žena su zatim obavijestili kabinsko osoblje. Posada je pronašla torbu s crvima i zamotala je u plastiku, piše Fenix Magazin.

– Putnici su reagirali u šoku i koristili svjetiljke na svojim mobitelima da vide gmižu li crvi još negdje uokolo, rekao je Nizozemac.

U priopćenju koje su prenijeli američki mediji, američki zrakoplovni prijevoznik Delta Airlines ispričao se putnicima što je njihovo putovanje “prekinuto zbog nepravilno spakirane ručne prtljage”.

Prema nekim navodima jedan putnik u ručnoj prtljazi je nosio pokvarenu ribu i stavio je u pretinac iznad glava putnika

Zrakoplov se vratio u Amsterdam i povučen je iz upotrebe radi čišćenja. Tvrtka je putnicima ponovno rezervirala sljedeći raspoloživi let.

Navodno su svi putnici na letu dobili 8000 besplatnih milja, kompenzaciju za hotelsku sobu i bon za obrok u vrijednosti od 30 dolara nakon odvratnog incidenta s crvima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 12:28