StoryEditorOCM
Splithrvatsko nadzemlje

Mladi katolici na dan izbora u Splitu organiziraju predavanje o škakljivoj temi. Gost im je studentski kapelan

Piše split sd
14. travnja 2024. - 19:26

Hrvatsko nadzemlje će u srijedu, 17. travnja, održati susret pod nazivom "Seks na eks!".

- Zašto je čistoća toliko bitna? Koje su prednosti održavanja bračne čistoće? Je li bitno da se bračno darivanje odvija isključivo u bračnoj postelji? Smatra li se korištenje kontracepcijskih sredstava u bračnom odnosu grijehom?

Kao gost predavač dolazi nam mladi salezijanac i zagrebački studentski kapelan don David Leskovar. S obzirom na to da je jednom prilikom rekao kako želi rušiti stereotipe o Crkvi, možda bi nam ovoga puta mogao pomoći srušiti brane koje su sagrađene oko teme bračnog darivanja.

Nakon rođendana Nadzemlja i same korizme, Nadzemljaši su spremni za nove pobjede. Spreman će biti i bend "Dodir milosrđa" iz Podstrane koji će glazbeno animirati ovaj susret.  

image
Hrvatsko nadzemlje

Dogovoreno je da će srijeda 17. travnja biti neradni dan što znači da se svaki nedolazak na susret smatra neopravdanim. Stoga vas pozivamo da nakon što obavite svoju građansku dužnost, dođete na naš susret da zajedno naučimo nešto novo ili utvrdimo poznato o ovoj škakljivoj temi - poručili su iz Hrvatskog nadzemlja. 

Program će se održati u Velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu s početkom u 20.30 sati (Ulica Zrinsko Frankopanska 19).  

Na susretu će biti prikazani i dramski uradci iz radionice Hrvatskoga nadzemlja, a nakon susreta bit će organiziran prigodni domjenak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 11:04