StoryEditorOCM

Slavna hollywoodska zvijezda šokirala gradonačelnika malog francuskog grada koji broji tek 17 tisuća stanovnika

Piše SCENA SD
15. siječnja 2024. - 07:26

Američki glumac George Clooney posjeduje nekoliko nekretnina. Od 2021. ima jednu i u malome gradu Brignolesu na jugu Francuske. Slavni glumac ove je godine poslao gradonačelniku Brignolesa  čestitku koja ga je iznenadila.

"Pozdrav Didier, prije svega želim vam sretnu Novu godinu. (...) Volimo provoditi vrijeme u Varu, volimo provoditi vrijeme u Brignolesu", kaže 62-godišnji glumac. Zvijezda također zahvaljuje gradonačelniku koji mu je postao prijatelj: "Iznad svega, zaista smo zahvalni na velikom prijateljstvu koje imamo s vama Didierom".

Didier Brémond, gradonačelnik ovog grada sa 17.600 stanovnika, prenio je video na svom Facebook profilu. Stanovnici mjesta su oduševljeni porukom:

"Hvala vam puno, gospodine Clooney, vaša jednostavnost i iskrenost dotiču srca svih ljudi u Varu", "Bravo Didier! Vrlo je dobro stvoriti toliku podršku i dinamiku za naš lijepi grad. Još jedna prekrasna 2024. godina je pred nama", "Hvala vam i želim vam sretnu novu godinu s nadom da ćete imati puno sreće u godini koja dolazi."

image

George Clooney

Ying Tang/Nurphoto Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 17:48