StoryEditorOCM
ShowbizTAKO KAŽE

George Clooney: ‘Moja supruga je briljantna odvjetnica, jedna od najboljih. Ali, bolje da ja kuham, inače svi umiremo‘

Piše SCENA SD
13. prosinca 2023. - 19:33

Amal Clooney (45), međunarodno uspješna odvjetnica za ljudska prava, supruga je Georgea Clooneyja (62). Na premijeri svog novog filma "Dječaci u čamcu" u Los Angelesu, hollywoodska zvijezda rekla je u intervjuu za "Extra TV": "Moja supruga je briljantna odvjetnica", jedna od "najboljih na svijetu", dodao je, a zatim se našalio: "Ali bolje da ja kuham, inače svi umiremo." 

George je  otkrio i što obitelj Clooney radi za blagdane: on će ove godine skuhati "božićnu puricu", sličnu onoj koju je napravio na Dan zahvalnosti.

Dok se George Clooney bolje snalazi u kuhinji, njegova supruga bolje se snalazi s modom. Na premijeri filma u Los Angelesu Amal Clooney zabljesnula je u Versace haljini s naramenicama u svijetlo žutoj boji, dok se glumac pojavio u klasičnom crnom odijelu ispod kojeg je bila mornarska košulja.

image

George Clooney i Amal Clooney

Frederic J. Brown/Afp

"Ona pobjeđuje sve", rekao je glumac u intervjuu za "Entertainment Tonight": "Uvijek mi je neugodno jer nosim nešto što sam nosio tisuću puta", objasnio je, šaleći se da mu je cijela karijera sada svedena na to da bude suputnik svoje supruge. Nedavno se morao predstaviti kao "suprug Amal Clooney", kaže George.

George i Amal Clooney zaručili su se u proljeće 2014., a vjenčali su se u Veneciji u rujnu iste godine. Roditelji su šestogodišnjih blizanaca Elle i Alexandera, koji su rođeni u lipnju 2017. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 14:03