StoryEditorOCM
TV&RealityKOD NAS DOMA

Jelena Ćulibrk Pajić novo je voditeljsko pojačanje jedne od najgledanijih emisija Hrvatske radiotelevizije

Piše SCENA SD
13. veljače 2024. - 12:39

Dugogodišnja radijska i televizijska novinarka Jelena Ćulibrk Pajić, novo je voditeljsko pojačanje zabavno –mozaične emisije "Kod nas doma“. Nakon mnogih TV angažmana, Jelena Ćulibrk Pajić dobro poznato lice HTV - ovih emisija “Dobro jutro, Hrvatska” i “Bingo show”, ne skriva oduševljenje da se pridruži ekipi "Kod nas doma“. 

image

Jelena Ćulibrk Pajić

HRT PRESS

"Drago mi je da se Jelena pridružila našem timu. Izvrsna je novinarka i voditeljica, dobro pripremljena i ugodna u razgovoru s gostima tako da će sigurno doprinijeti kvaliteti i gledanosti emisije,“ ističe urednica projekta "Kod nas doma“ Elizabeta Biočina.

"Moderna emisija, zanimljivi gosti, odlične teme, aktualna društvena zbivanja - sve je to emisija "Kod nas doma“. Poziv da im se pridružim mi je kompliment - odlični urednici, novinari, Barbara i Iva. Hvala im svima na lijepoj dobrodošlici! Veseli me rad na novoj emisiji, novi ljudi koje ću upoznati, novo iskustvo koje ću steći. Gledamo se u "Kod nas doma“ na Prvom programu od ponedjeljka do petka u 17:20 sati,“ kazala je Jelena.

image

Jelena Ćulibrk Pajić

HRT PRESS
image

Jelena Ćulibrk Pajić

HRT PRESS
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:56