StoryEditorOCM
Showbiz‘KOD NAS DOMA‘

Baby Lasagna priznao: ‘Došle su iskrene kritike da ja imam najlošiji miks na Dori, što je istina‘

Piše SCENA SD
26. veljače 2024. - 22:51

Baby Lasagna, koji će s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u svibnju, danas je gostovao u HTV-ovoj emisiji "Kod nas doma". Komentirao je poruke podrške kolega.

- Ohrabrilo me kad sam vidio da kolege vjeruju u mene i da me podržavaju. Sad sam vidio snimku iz backstagea, odnosno iz green rooma dok sam svirao svoj pobjednički nastup, kako su se veselili, pa eto, to mi je baš super za vidjeti, rekao je Baby Lasagna.

Smatra da ga trema neće pustiti, već da će se još povećati, ali da neće utjecati na njegov nastup.

Baby Lasagna, koji je na Doru ušao kao rezerva nakon odustajanja Zsa Zse, komentirao je i teorije prema kojima je bilo dogovoreno da ona odustane kako bi on krenuo s jakim startom.

- Pa ako je to bila stvarno neka zavjera, meni nitko nije javio. Mene su uključili to bez da su išta javili, našalio se.

Kao dokaz da takve teorije nisu istine navodi vlastiti miks.

- Došle su iskrene kritike da ja imam najlošiji miks na Dori, što je istina jer sam ga sam radio, nije radio neki producent, tako da se tu može vidjeti. Vjerojatno bi bio dobar miks, ako je to zavjera koju šaljemo na Eurosong, rekao je Baby Lasagna u HRT-ovoj emisiji "Kod nas doma".

.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 23:13