StoryEditorOCM
ShowbizSRETNO!

Renee Zellweger (54) ‘zaručila se i planirala vjenčanje‘ s britanskim voditeljem Antom Ansteadom (44)

Piše SCENA SD
19. srpnja 2023. - 15:40

Čini se da će se Renee Zellweger po drugi put udati jer vijesti koje stižu tvrde da je hollywoodska zvijezda zaručena za Britanca Anta Ansteada.

Priča se da 54-godišnja glumica planira uskoro vjenčanje sa svojim 44-godišnjim partnerom. Renee i britanski voditelj u vezi su od 2021. godine. Glumica je navodno rekla prijateljima da planira vjenčanje sa zvijezdom nakon tajnih zaruka, prenosi The US Sun.

Prijatelj je rekao: "Renee i Ant drže svoje planove nevjerojatno privatnima, ne planiraju veliku javnu objavu".

Par, koji je u travnju proslavio dvije godine veze i prije nekoliko dana prvi put objavio obiteljsku snimku s Ansteadovom djecom, još nije komentirao glasine, prenosi Daily Mail.

image

Ant Anstead i Renée Zellweger

Instagram/Planet/Profimedia

Renee Zellweger, koja je prije više od dvadeset godina bila zaručena za hollywoodsku zvijezdu Jima Carreyja, iza sebe ima jedan brak: 2005. udala se za country pjevača Kennyja Chesneyja na St. Johnu, ali je samo nekoliko mjeseci kasnije podnijela zahtjev za poništenje braka, koji je postao legalan u prosincu iste godine. Godine 2009. krenula je s Bradleyjem Cooperom. Par je prekinuo vezu 2011. godine. Veza Renee s Doyleom Bramhallom II. trajala je od 2012. do 2019. godine.

Anstead ima troje djece. Sa suprugom Louise dobio je kći Amelie i sina Archieja, a s američkom voditeljicom Christinom Hall 2019. godine je dobio sina Hudsona.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 13:15