stdClass Object ( [id] => 1211173 [title] => ‘Ostarjet ću pored Bena!‘: iza nje su četiri vjenčanja, upravo je proslavila 53., ali ovo je ljubavna priča njenog života. Evo što je sve prethodilo odnosu koji sve intrigira [alias] => ostarjet-cu-pored-bena-iza-nje-su-cetiri-vjencanja-upravo-je-proslavila-53-ali-ovo-je-ljubavna-prica-njenog-zivota-evo-sto-je-sve-prethodilo-odnosu-koji-sve-intrigira [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Na opće iznenađenje vjenčali su se prije tjedan dana u Las Vegasu, ali to je zapravo bilo samo zagrijavanje za novu feštu.

Jennifer Lopez i Ben Affleck, tvrde američki mediji, uskoro planiraju upriličiti još jedno, veliko slavlje na kojemu će okupiti članove obitelji i najbliskije prijatelje.

Jennifer su, dakako, najbliskija njezina djeca, 14-godišnji blizanci Emme Maribel i Maximilian David. Tu su još mama Guadalupe i otac David, te sestre Lynda i Leslie. Njezine najbolje slavne prijateljice su Leah Remini, Jane Fonda i Renee Zellweger.

Ben ima troje djece iz braka s glumicom Jennifer Garner: 16-godišnju Violet, 13-godišnju Seraphinu i desetogodišnjeg Samuela. Blizak je s bratom Caseyjem i mamom Chris, a među njegovima najboljim prijateljima su Matt Damon i George Clooney.

Nije poznato kad će se veliko vjenčanje održati, pretpostavlja se da bi to moglo biti za nekoliko tjedana, a mediji špekuliraju da će se fešta održati u Benovu domu u Riceborou, pomorskom gradu u američkoj saveznoj državi Georgia, nedaleko Savannah. Ben je to imanje kupio još 2003. godine, kad su on i Jennifer prvi put bili u vezi.

No, medeni mjesec im, čini se, još nije u planovima. Jedan izvor tvrdi kako je Jennifer kazala da je svaki dan proveden s Benom medeni mjesec.

Izvor blizak paru tvrdi kako, sve otkako su ponovno zajedno, Jennifer je čvrsto uvjerena da je to prava stvar i da će ostarjeti pored Bena. Sretna je i zadovoljna.

'Ne tražim ništa više, sada je sve savršeno'.

Desetljeće s prvom ljubavi

Svi kojima je Jennifer, koja je minule nedjelje proslavila 53. rođendan, prirasla srcu nadaju se da će sve i ostati tako savršeno za zvijezdu čiji je ljubavni život bio pun uspona i padova.

Vrlo uspješna glazbenica, glumica i poduzetnica, čije se bogatstvo procjenjuje na 400 milijuna dolara, JLo je gotovo desetljeće bila u vezi s Davidom Cruzom, svojom srednjoškolskom ljubavi, a razišli su se sredinom 90-ih.

Tih godina pojavljivala se u nekoliko televizijskih serija, a slavu je počela stjecati filmovima “Selena” i “Anaconda” iz 1997. godine. Bila je to godina u kojoj se prvi put udala, suprug joj je postao kubanski konobar i povremeni glumac Ojani Noa. Brak je bio kratka vijeka, niti godinu dana, razveli su se u siječnju 1998. godine.

---

image

Jennifer Lopez i njezin prvi suprug Ojani Noa AFP

Vince Bucci/Afp
---


Nakon razvoda, Noa je šest mjeseci radio za Jennifer kao voditelj njezina kubanskog restorana “Madre’s” u Los Angelesu. Kad je dobio otkaz, tužio je bivšu suprugu za nepridržavanje ugovora i prijetio da će objaviti njezine golišave snimke s medenog mjeseca i knjigu u kojoj će je opisati kao perveznog seksualnog vraga.

Slijedila je šestogodišnja sudska bitka u kojoj je Jennifer uspjela spriječiti bivšeg muža da objavi knjigu i privatne snimke s medenog mjeseca.

Dok je pripremala svoj prvi album “On The 6”, Jennifer je započela vezu s jednim od njegovih glazbenih producenata, Seanom ‘Puff Daddy’ Combsom. Tijekom te veze Jennifer je postajala sve popularnija i na modnoj sceni, a na dodjeli nagrada Grammy 2000. godine odjenula je svoju dosad najpoznatiju kreaciju – zelenu Versace haljinu od svilenog šifona koja je vrlo malo toga ostavljala mašti.

No, još jednom se Jennifer zbog svog partnera našla u problemima sa zakonom. Ona i Sean su uhićeni 27. prosinca 1999. nakon pucnjave ispred noćnog kluba na Times Squareu, a teretilo ih se za posjedovanje oružja i ukradenih predmeta, ali je Jennifer nakon samo sat vremena oslobođena sumnji.

---

image

Jennifer Lopez i Sean ‘Puff Daddy’ Combs 2000. godine

Vince Bucci/Afp
---

Prekinuli su 2001. godine, nedugo prije početka suđenja Seanu koji je kasnije oslobođen svih optužbi.

Suprug broj dva postao je Chris Judd, plesač i skladatelj, kojeg je Jennifer upoznala dok je režirao spot za njezin hit “Love Don’t Cost A Thing”. Brzo su postali nerazdvojni i vjenčali su se u rujnu 2001. godine. I taj je brak bio vrlo kratka vijeka, razišli su se u lipnju 2002., a razvod je finaliziran 2003. godine.

---

image

Jennifer Lopez i Chris Judd, njihov je brak potrajao manje od godine dana

Stan Honda/Afp
---


Slijedila je veza s Benom Affleckom. Premda su im se putovi nekoliko puta ranije ukrstili, više vremena proveli su zajedno na snimanju filma “Gigli” u prosincu 2001. godine.

Poslije su zajedno radili na spotu za pjesmu “Jenny from the Block” te snimili film “Jersey Girl”. Njezin album “This Is Me...” bio je posvećen i inspiriran Benom.

Njihova je veza izazvala golemo zanimanje medija, tabloidi su ih prozvali “Bennifer”. Zaručili su se u studenome 2002. godine i planirali vjenčanje 14. rujna 2003. u Santa Barbari u Kaliforniji, ali su ga četiri dana prije ceremonije odgodili zbog goleme medijske pozornosti.

- Kad smo počeli ozbiljno razmišljati da angažiramo tri lažne mladenke na tri različite lokacije, shvatili smo da je nešto pogrešno. Počeli smo osjećati da bi duh dana koji je trebao biti najsretniji u našim životima mogao biti kompromitiran.

---

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck u filmu ‘Gigli’

/Photo12 Via Afp
---


Osjećali smo da bi ono što je trebalo biti radostan i sveti dan mogao biti uništen za nas, naše obitelji i prijatelje - kazala je poslije Jennifer.

U to vrijeme im nije bilo suđeno i razišli su se u siječnju 2004. godine. Jennifer je rekla kako je Benova uznemirenost zbog medijskog proganjanja bio jedan od razloga za raspad veze.

Za taj je prekid kazala da je to bio prvi put da joj je zaista slomljeno srce, u drugo vrijeme i u drugim okolnostima, tko zna što je moglo biti, ali postojala je iskrena ljubav, kazala je JLo. Drugo vrijeme i druge okolnosti došle su prošle godine i moćni hollywoodski par obnovio je svoju romansu i u tajnosti stigao do oltara...

---

image
afp
---


Nakon razlaza s Benom, Jennifer je započela svoju dosad najdulju vezu, suprug broj tri joj je 2004. postao latino glazbenik Marc Anthony.

Četiri godine kasnije dobili su blizance Emme i Maxa. Magazin “People” navodno je platio šest milijuna dolara za prve fotografije blizanaca, što su u to vrijeme bile najskuplje snimke neke slavne osobe ikad. Bračna sreća ipak nije još dugo potrajala, 2011. su objavili da se razilaze, a razvod je finaliziran 2014. godine.

---

image

Jennifer Lopez i Marc Anthony AFP

Oliver Clausen/Ddp Images Via Afp
---


Za Jennifer je slijedila veza s njezinim bivšim plesačem Casperom Smartom, s prekidima su bili zajedno od 2011. do kolovoza 2016. godine.

U siječnju 2017. Jennifer je započela vezu s bivšom bejzbolskom zvijezdom Alexom Rodriguezom koji iz prethodne veze ima dvije kćeri, Ellu i Natashu. Par nije skrivao da se u budućnosti želi vjenčati, ali su puštali da se stvari prirodno razvijaju i nisu žurili.

---

image

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Afp
---


Zaručili su se u ožujku 2019. godine, ali su vjenčanje dva puta odgađali zbog pandemije koronavirusa. Na medijske špekulacije kako je njihova veza na klimavim nogama, u ožujku prošle godine objavili su da “rade na nekim stvarima”.

No, samo mjesec dana kasnije obznanili su razlaz kojemu je najviše kumovalo njegovo “prijateljstvo” s Madison LeCroy, poznatoj po reality seriji “Southern Charm”. Madison je tvrdila kako je telefonski razgovarala s Rodriguezom, ali da je to bilo “nevino” i da on nikad nije fizički prevario Jennifer.

---

image

Dobili su drugu priliku i vjenčali se 16. srpnja ove godine

Afp
---


Vrlo brzo nakon što su Jennifer i Alex okončali vezu, pojavile su se informacije da je obnovljena njezina romansa s Benom Affleckom, a to je vrlo brzo i potvrđeno.

Tijekom godina nakon što su se razišli 2004., ostali su u kontaktu i uvijek su jedno o drugom govorili s poštovanjem. Nakon što su ponovno postali par, oboje su govorili o tome koliko su sretni što su dobili drugu priliku.

U travnju ove godine objavili su da su drugi put zaručeni i vjenčali su se u Las Vegasu 16. srpnja. Bilo je to Jenniferino četvrto vjenčanje, prvi put je uzela suprugovo prezime i sada je Jennifer Lynn Affleck...

---

image

Jennifer Lopez AFP

-/Afp
---

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"SUĐENI JEDNO DRUGOME"},{"id":"10","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"7598"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}] [extra_fields_search] => SUĐENI JEDNO DRUGOME 2 0 7598 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2022-07-19 12:22:38 [created_by] => 3163 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2022-07-25 19:55:05 [modified_by] => 3163 [publish_up] => 2022-07-25 19:34:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 416 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2022\/07\/19\/22809516.jpg","\/images\/slike\/2022\/07\/19\/22787606.jpg","\/images\/slike\/2022\/07\/19\/22787700.jpg","\/images\/slike\/2022\/07\/19\/22338928.jpg","\/images\/slike\/2022\/07\/19\/20845444.jpg","\/images\/slike\/2022\/07\/19\/20844846.jpg","\/images\/slike\/2022\/07\/19\/20845348.jpg","\/images\/slike\/2022\/07\/19\/17519088.jpg","\/images\/slike\/2022\/07\/19\/17154288.jpg","\/images\/slike\/2022\/07\/19\/22809498.jpg","\/images\/slike\/2022\/07\/19\/22809500.jpg","\/images\/slike\/2022\/07\/19\/22809502.jpg","\/images\/slike\/2022\/07\/19\/22809504.jpg","\/images\/slike\/2022\/07\/19\/22809506.jpg","\/images\/slike\/2022\/07\/19\/22809508.jpg","\/images\/slike\/2022\/07\/19\/22809510.jpg","\/images\/slike\/2022\/07\/19\/22809512.jpg","\/images\/slike\/2022\/07\/19\/22809514.jpg","\/images\/slike\/2022\/07\/19\/22809518.jpg","\/images\/slike\/2022\/07\/19\/22809520.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Valerie Macon\/Afp","AFP","Afp","AFP","Afp","Afp","Afp","Afp","Afp","Chetes\/Notimex Via Afp","Oliver Clausen\/Ddp Images Via Afp","Image Press Agency\/Nurphoto Via Afp","Vince Bucci\/Afp","Vince Bucci\/Afp","Stan Honda\/Afp","Robyn Beck\/Afp","Image Press Agency\/Nurphoto Via Afp","-\/Afp","Miguel Medina\/Afp","\/Photo12 Via Afp"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","

Ben i Jennifer u rujnu pro\u0161le godine na prikazivanju filma 'Posljednji dvoboj' na festivalu u Veneciji<\/p>","

Jennifer i Ben u prosincu 2002. godine, tada su bili prvi put zaru\u010deni, ali se nisu vjen\u010dali<\/p>","

OVU FOTKU OD VRHA DO DNA....<\/p>","

U velja\u010di ove godine Ben je pratio Jennifer na prikazivanju njezina filma 'Marry Me' u Los Angelesu<\/p>","

Dobili su drugu priliku i vjen\u010dali se 16. srpnja ove godine<\/p>","

Dobili su drugu priliku i vjen\u010dali se 16. srpnja ove godine AFP<\/p>","

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez<\/p>","

VJEN\u010cANJE BROJ 1<\/p>\n\n

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez<\/p>","

Marc Anthony i Jennifer Lopez AFP<\/p>","

Jennifer Lopez i Marc Anthony AFP<\/p>","

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez<\/p>","

Jennifer Lopez i njezin prvi suprug Ojani Noa AFP<\/p>","

Jennifer Lopez i Sean \u2018Puff Daddy\u2019 Combs 2000. godine<\/p>","

Jennifer Lopez i Chris Judd, njihov je brak potrajao manje od godine dana<\/p>","

Casper Smart i Jennifer Lopez AFP<\/p>","

Jennifer Lopez AFP<\/p>","

Jennifer Lopez AFP<\/p>","

Legendarnu zelenu Versace haljinu ponovno je nosila na reviji u Milanu u rujnu 2019. godine AFP<\/p>","

Jennifer Lopez i Ben Affleck u filmu \u2018Gigli\u2019<\/p>"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1278","hd_22809516_1920.jpg":"1920x1080","k_22809516_1280.jpg":"1280x1280","k_22809516_1024.jpg":"1024x1024","k_22809516_640.jpg":"640x640","k_22809516_480.jpg":"480x480","k_22809516_340.jpg":"340x340","k_22809516_220.jpg":"220x220","o_22809516_1280.jpg":"1280x852","o_22809516_1024.jpg":"1024x681","o_22809516_640.jpg":"640x426","o_22809516_480.jpg":"480x319","o_22809516_340.jpg":"340x226","o_22809516_220.jpg":"220x146","h_22809516_1280.jpg":"1280x854","h_22809516_1024.jpg":"1024x683","h_22809516_640.jpg":"640x427","h_22809516_480.jpg":"480x320","h_22809516_340.jpg":"340x227","h_22809516_220.jpg":"220x147","pp_22809516_1280.jpg":"1280x1628","pp_22809516_1024.jpg":"1024x1303","pp_22809516_640.jpg":"640x814","pp_22809516_480.jpg":"480x611","pp_22809516_340.jpg":"340x432","pp_22809516_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_22787606_1920.jpg":"1920x1080","k_22787606_1280.jpg":"1280x1280","k_22787606_1024.jpg":"1024x1024","k_22787606_640.jpg":"640x640","k_22787606_480.jpg":"480x480","k_22787606_340.jpg":"340x340","k_22787606_220.jpg":"220x220","o_22787606_1280.jpg":"1280x853","o_22787606_1024.jpg":"1024x682","o_22787606_640.jpg":"640x426","o_22787606_480.jpg":"480x320","o_22787606_340.jpg":"340x226","o_22787606_220.jpg":"220x146","h_22787606_1280.jpg":"1280x854","h_22787606_1024.jpg":"1024x683","h_22787606_640.jpg":"640x427","h_22787606_480.jpg":"480x320","h_22787606_340.jpg":"340x227","h_22787606_220.jpg":"220x147","pp_22787606_1280.jpg":"1280x1628","pp_22787606_1024.jpg":"1024x1303","pp_22787606_640.jpg":"640x814","pp_22787606_480.jpg":"480x611","pp_22787606_340.jpg":"340x432","pp_22787606_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1457x2048","hd_22787700_1920.jpg":"1920x1080","k_22787700_1280.jpg":"1280x1280","k_22787700_1024.jpg":"1024x1024","k_22787700_640.jpg":"640x640","k_22787700_480.jpg":"480x480","k_22787700_340.jpg":"340x340","k_22787700_220.jpg":"220x220","o_22787700_1280.jpg":"1280x1799","o_22787700_1024.jpg":"1024x1439","o_22787700_640.jpg":"640x899","o_22787700_480.jpg":"480x674","o_22787700_340.jpg":"340x477","o_22787700_220.jpg":"220x309","h_22787700_1280.jpg":"1280x854","h_22787700_1024.jpg":"1024x683","h_22787700_640.jpg":"640x427","h_22787700_480.jpg":"480x320","h_22787700_340.jpg":"340x227","h_22787700_220.jpg":"220x147","pp_22787700_1280.jpg":"1280x1628","pp_22787700_1024.jpg":"1024x1303","pp_22787700_640.jpg":"640x814","pp_22787700_480.jpg":"480x611","pp_22787700_340.jpg":"340x432","pp_22787700_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1370","hd_22338928_1920.jpg":"1920x1080","k_22338928_1280.jpg":"1280x1280","k_22338928_1024.jpg":"1024x1024","k_22338928_640.jpg":"640x640","k_22338928_480.jpg":"480x480","k_22338928_340.jpg":"340x340","k_22338928_220.jpg":"220x220","o_22338928_1280.jpg":"1280x913","o_22338928_1024.jpg":"1024x730","o_22338928_640.jpg":"640x456","o_22338928_480.jpg":"480x342","o_22338928_340.jpg":"340x242","o_22338928_220.jpg":"220x156","h_22338928_1280.jpg":"1280x854","h_22338928_1024.jpg":"1024x683","h_22338928_640.jpg":"640x427","h_22338928_480.jpg":"480x320","h_22338928_340.jpg":"340x227","h_22338928_220.jpg":"220x147","pp_22338928_1280.jpg":"1280x1628","pp_22338928_1024.jpg":"1024x1303","pp_22338928_640.jpg":"640x814","pp_22338928_480.jpg":"480x611","pp_22338928_340.jpg":"340x432","pp_22338928_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_20845444_1920.jpg":"1920x1080","k_20845444_1280.jpg":"1280x1280","k_20845444_1024.jpg":"1024x1024","k_20845444_640.jpg":"640x640","k_20845444_480.jpg":"480x480","k_20845444_340.jpg":"340x340","k_20845444_220.jpg":"220x220","o_20845444_1280.jpg":"1280x1920","o_20845444_1024.jpg":"1024x1536","o_20845444_640.jpg":"640x960","o_20845444_480.jpg":"480x720","o_20845444_340.jpg":"340x510","o_20845444_220.jpg":"220x330","h_20845444_1280.jpg":"1280x854","h_20845444_1024.jpg":"1024x683","h_20845444_640.jpg":"640x427","h_20845444_480.jpg":"480x320","h_20845444_340.jpg":"340x227","h_20845444_220.jpg":"220x147","pp_20845444_1280.jpg":"1280x1628","pp_20845444_1024.jpg":"1024x1303","pp_20845444_640.jpg":"640x814","pp_20845444_480.jpg":"480x611","pp_20845444_340.jpg":"340x432","pp_20845444_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_20844846_1920.jpg":"1920x1080","k_20844846_1280.jpg":"1280x1280","k_20844846_1024.jpg":"1024x1024","k_20844846_640.jpg":"640x640","k_20844846_480.jpg":"480x480","k_20844846_340.jpg":"340x340","k_20844846_220.jpg":"220x220","o_20844846_1280.jpg":"1280x1920","o_20844846_1024.jpg":"1024x1536","o_20844846_640.jpg":"640x960","o_20844846_480.jpg":"480x720","o_20844846_340.jpg":"340x510","o_20844846_220.jpg":"220x330","h_20844846_1280.jpg":"1280x854","h_20844846_1024.jpg":"1024x683","h_20844846_640.jpg":"640x427","h_20844846_480.jpg":"480x320","h_20844846_340.jpg":"340x227","h_20844846_220.jpg":"220x147","pp_20844846_1280.jpg":"1280x1628","pp_20844846_1024.jpg":"1024x1303","pp_20844846_640.jpg":"640x814","pp_20844846_480.jpg":"480x611","pp_20844846_340.jpg":"340x432","pp_20844846_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1275","hd_20845348_1920.jpg":"1920x1080","k_20845348_1280.jpg":"1280x1280","k_20845348_1024.jpg":"1024x1024","k_20845348_640.jpg":"640x640","k_20845348_480.jpg":"480x480","k_20845348_340.jpg":"340x340","k_20845348_220.jpg":"220x220","o_20845348_1280.jpg":"1280x850","o_20845348_1024.jpg":"1024x680","o_20845348_640.jpg":"640x425","o_20845348_480.jpg":"480x318","o_20845348_340.jpg":"340x225","o_20845348_220.jpg":"220x146","h_20845348_1280.jpg":"1280x854","h_20845348_1024.jpg":"1024x683","h_20845348_640.jpg":"640x427","h_20845348_480.jpg":"480x320","h_20845348_340.jpg":"340x227","h_20845348_220.jpg":"220x147","pp_20845348_1280.jpg":"1280x1628","pp_20845348_1024.jpg":"1024x1303","pp_20845348_640.jpg":"640x814","pp_20845348_480.jpg":"480x611","pp_20845348_340.jpg":"340x432","pp_20845348_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1524","hd_17519088_1920.jpg":"1920x1080","k_17519088_1280.jpg":"1280x1280","k_17519088_1024.jpg":"1024x1024","k_17519088_640.jpg":"640x640","k_17519088_480.jpg":"480x480","k_17519088_340.jpg":"340x340","k_17519088_220.jpg":"220x220","o_17519088_1280.jpg":"1280x1016","o_17519088_1024.jpg":"1024x812","o_17519088_640.jpg":"640x508","o_17519088_480.jpg":"480x381","o_17519088_340.jpg":"340x269","o_17519088_220.jpg":"220x174","h_17519088_1280.jpg":"1280x854","h_17519088_1024.jpg":"1024x683","h_17519088_640.jpg":"640x427","h_17519088_480.jpg":"480x320","h_17519088_340.jpg":"340x227","h_17519088_220.jpg":"220x147","pp_17519088_1280.jpg":"1280x1628","pp_17519088_1024.jpg":"1024x1303","pp_17519088_640.jpg":"640x814","pp_17519088_480.jpg":"480x611","pp_17519088_340.jpg":"340x432","pp_17519088_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2651","hd_17154288_1920.jpg":"1920x1080","k_17154288_1280.jpg":"1280x1280","k_17154288_1024.jpg":"1024x1024","k_17154288_640.jpg":"640x640","k_17154288_480.jpg":"480x480","k_17154288_340.jpg":"340x340","k_17154288_220.jpg":"220x220","o_17154288_1280.jpg":"1280x1767","o_17154288_1024.jpg":"1024x1413","o_17154288_640.jpg":"640x883","o_17154288_480.jpg":"480x662","o_17154288_340.jpg":"340x469","o_17154288_220.jpg":"220x303","h_17154288_1280.jpg":"1280x854","h_17154288_1024.jpg":"1024x683","h_17154288_640.jpg":"640x427","h_17154288_480.jpg":"480x320","h_17154288_340.jpg":"340x227","h_17154288_220.jpg":"220x147","pp_17154288_1280.jpg":"1280x1628","pp_17154288_1024.jpg":"1024x1303","pp_17154288_640.jpg":"640x814","pp_17154288_480.jpg":"480x611","pp_17154288_340.jpg":"340x432","pp_17154288_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1424x2350","hd_22809498_1920.jpg":"1920x1080","k_22809498_1280.jpg":"1280x1280","k_22809498_1024.jpg":"1024x1024","k_22809498_640.jpg":"640x640","k_22809498_480.jpg":"480x480","k_22809498_340.jpg":"340x340","k_22809498_220.jpg":"220x220","o_22809498_1280.jpg":"1280x2112","o_22809498_1024.jpg":"1024x1689","o_22809498_640.jpg":"640x1056","o_22809498_480.jpg":"480x792","o_22809498_340.jpg":"340x561","o_22809498_220.jpg":"220x363","h_22809498_1280.jpg":"1280x854","h_22809498_1024.jpg":"1024x683","h_22809498_640.jpg":"640x427","h_22809498_480.jpg":"480x320","h_22809498_340.jpg":"340x227","h_22809498_220.jpg":"220x147","pp_22809498_1280.jpg":"1280x1628","pp_22809498_1024.jpg":"1024x1303","pp_22809498_640.jpg":"640x814","pp_22809498_480.jpg":"480x611","pp_22809498_340.jpg":"340x432","pp_22809498_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1736x2584","hd_22809500_1920.jpg":"1920x1080","k_22809500_1280.jpg":"1280x1280","k_22809500_1024.jpg":"1024x1024","k_22809500_640.jpg":"640x640","k_22809500_480.jpg":"480x480","k_22809500_340.jpg":"340x340","k_22809500_220.jpg":"220x220","o_22809500_1280.jpg":"1280x1905","o_22809500_1024.jpg":"1024x1524","o_22809500_640.jpg":"640x952","o_22809500_480.jpg":"480x714","o_22809500_340.jpg":"340x506","o_22809500_220.jpg":"220x327","h_22809500_1280.jpg":"1280x854","h_22809500_1024.jpg":"1024x683","h_22809500_640.jpg":"640x427","h_22809500_480.jpg":"480x320","h_22809500_340.jpg":"340x227","h_22809500_220.jpg":"220x147","pp_22809500_1280.jpg":"1280x1628","pp_22809500_1024.jpg":"1024x1303","pp_22809500_640.jpg":"640x814","pp_22809500_480.jpg":"480x611","pp_22809500_340.jpg":"340x432","pp_22809500_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_22809502_1920.jpg":"1920x1080","k_22809502_1280.jpg":"1280x1280","k_22809502_1024.jpg":"1024x1024","k_22809502_640.jpg":"640x640","k_22809502_480.jpg":"480x480","k_22809502_340.jpg":"340x340","k_22809502_220.jpg":"220x220","o_22809502_1280.jpg":"1280x1920","o_22809502_1024.jpg":"1024x1536","o_22809502_640.jpg":"640x960","o_22809502_480.jpg":"480x720","o_22809502_340.jpg":"340x510","o_22809502_220.jpg":"220x330","h_22809502_1280.jpg":"1280x854","h_22809502_1024.jpg":"1024x683","h_22809502_640.jpg":"640x427","h_22809502_480.jpg":"480x320","h_22809502_340.jpg":"340x227","h_22809502_220.jpg":"220x147","pp_22809502_1280.jpg":"1280x1628","pp_22809502_1024.jpg":"1024x1303","pp_22809502_640.jpg":"640x814","pp_22809502_480.jpg":"480x611","pp_22809502_340.jpg":"340x432","pp_22809502_220.jpg":"220x280"},{"size0":"680x1024","hd_22809504_1920.jpg":"1920x1080","k_22809504_1280.jpg":"1280x1280","k_22809504_1024.jpg":"1024x1024","k_22809504_640.jpg":"640x640","k_22809504_480.jpg":"480x480","k_22809504_340.jpg":"340x340","k_22809504_220.jpg":"220x220","o_22809504_1280.jpg":"1280x1927","o_22809504_1024.jpg":"1024x1542","o_22809504_640.jpg":"640x963","o_22809504_480.jpg":"480x722","o_22809504_340.jpg":"340x512","o_22809504_220.jpg":"220x331","h_22809504_1280.jpg":"1280x854","h_22809504_1024.jpg":"1024x683","h_22809504_640.jpg":"640x427","h_22809504_480.jpg":"480x320","h_22809504_340.jpg":"340x227","h_22809504_220.jpg":"220x147","pp_22809504_1280.jpg":"1280x1628","pp_22809504_1024.jpg":"1024x1303","pp_22809504_640.jpg":"640x814","pp_22809504_480.jpg":"480x611","pp_22809504_340.jpg":"340x432","pp_22809504_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1742x2048","hd_22809506_1920.jpg":"1920x1080","k_22809506_1280.jpg":"1280x1280","k_22809506_1024.jpg":"1024x1024","k_22809506_640.jpg":"640x640","k_22809506_480.jpg":"480x480","k_22809506_340.jpg":"340x340","k_22809506_220.jpg":"220x220","o_22809506_1280.jpg":"1280x1504","o_22809506_1024.jpg":"1024x1203","o_22809506_640.jpg":"640x752","o_22809506_480.jpg":"480x564","o_22809506_340.jpg":"340x399","o_22809506_220.jpg":"220x258","h_22809506_1280.jpg":"1280x854","h_22809506_1024.jpg":"1024x683","h_22809506_640.jpg":"640x427","h_22809506_480.jpg":"480x320","h_22809506_340.jpg":"340x227","h_22809506_220.jpg":"220x147","pp_22809506_1280.jpg":"1280x1628","pp_22809506_1024.jpg":"1024x1303","pp_22809506_640.jpg":"640x814","pp_22809506_480.jpg":"480x611","pp_22809506_340.jpg":"340x432","pp_22809506_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1415x2048","hd_22809508_1920.jpg":"1920x1080","k_22809508_1280.jpg":"1280x1280","k_22809508_1024.jpg":"1024x1024","k_22809508_640.jpg":"640x640","k_22809508_480.jpg":"480x480","k_22809508_340.jpg":"340x340","k_22809508_220.jpg":"220x220","o_22809508_1280.jpg":"1280x1852","o_22809508_1024.jpg":"1024x1482","o_22809508_640.jpg":"640x926","o_22809508_480.jpg":"480x694","o_22809508_340.jpg":"340x492","o_22809508_220.jpg":"220x318","h_22809508_1280.jpg":"1280x854","h_22809508_1024.jpg":"1024x683","h_22809508_640.jpg":"640x427","h_22809508_480.jpg":"480x320","h_22809508_340.jpg":"340x227","h_22809508_220.jpg":"220x147","pp_22809508_1280.jpg":"1280x1628","pp_22809508_1024.jpg":"1024x1303","pp_22809508_640.jpg":"640x814","pp_22809508_480.jpg":"480x611","pp_22809508_340.jpg":"340x432","pp_22809508_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2974","hd_22809510_1920.jpg":"1920x1080","k_22809510_1280.jpg":"1280x1280","k_22809510_1024.jpg":"1024x1024","k_22809510_640.jpg":"640x640","k_22809510_480.jpg":"480x480","k_22809510_340.jpg":"340x340","k_22809510_220.jpg":"220x220","o_22809510_1280.jpg":"1280x1982","o_22809510_1024.jpg":"1024x1586","o_22809510_640.jpg":"640x991","o_22809510_480.jpg":"480x743","o_22809510_340.jpg":"340x526","o_22809510_220.jpg":"220x340","h_22809510_1280.jpg":"1280x854","h_22809510_1024.jpg":"1024x683","h_22809510_640.jpg":"640x427","h_22809510_480.jpg":"480x320","h_22809510_340.jpg":"340x227","h_22809510_220.jpg":"220x147","pp_22809510_1280.jpg":"1280x1628","pp_22809510_1024.jpg":"1024x1303","pp_22809510_640.jpg":"640x814","pp_22809510_480.jpg":"480x611","pp_22809510_340.jpg":"340x432","pp_22809510_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1616x2262","hd_22809512_1920.jpg":"1920x1080","k_22809512_1280.jpg":"1280x1280","k_22809512_1024.jpg":"1024x1024","k_22809512_640.jpg":"640x640","k_22809512_480.jpg":"480x480","k_22809512_340.jpg":"340x340","k_22809512_220.jpg":"220x220","o_22809512_1280.jpg":"1280x1791","o_22809512_1024.jpg":"1024x1433","o_22809512_640.jpg":"640x895","o_22809512_480.jpg":"480x671","o_22809512_340.jpg":"340x475","o_22809512_220.jpg":"220x307","h_22809512_1280.jpg":"1280x854","h_22809512_1024.jpg":"1024x683","h_22809512_640.jpg":"640x427","h_22809512_480.jpg":"480x320","h_22809512_340.jpg":"340x227","h_22809512_220.jpg":"220x147","pp_22809512_1280.jpg":"1280x1628","pp_22809512_1024.jpg":"1024x1303","pp_22809512_640.jpg":"640x814","pp_22809512_480.jpg":"480x611","pp_22809512_340.jpg":"340x432","pp_22809512_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1537","hd_22809514_1920.jpg":"1920x1080","k_22809514_1280.jpg":"1280x1280","k_22809514_1024.jpg":"1024x1024","k_22809514_640.jpg":"640x640","k_22809514_480.jpg":"480x480","k_22809514_340.jpg":"340x340","k_22809514_220.jpg":"220x220","o_22809514_1280.jpg":"1280x1024","o_22809514_1024.jpg":"1024x819","o_22809514_640.jpg":"640x512","o_22809514_480.jpg":"480x384","o_22809514_340.jpg":"340x272","o_22809514_220.jpg":"220x176","h_22809514_1280.jpg":"1280x854","h_22809514_1024.jpg":"1024x683","h_22809514_640.jpg":"640x427","h_22809514_480.jpg":"480x320","h_22809514_340.jpg":"340x227","h_22809514_220.jpg":"220x147","pp_22809514_1280.jpg":"1280x1628","pp_22809514_1024.jpg":"1024x1303","pp_22809514_640.jpg":"640x814","pp_22809514_480.jpg":"480x611","pp_22809514_340.jpg":"340x432","pp_22809514_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_22809518_1920.jpg":"1920x1080","k_22809518_1280.jpg":"1280x1280","k_22809518_1024.jpg":"1024x1024","k_22809518_640.jpg":"640x640","k_22809518_480.jpg":"480x480","k_22809518_340.jpg":"340x340","k_22809518_220.jpg":"220x220","o_22809518_1280.jpg":"1280x1920","o_22809518_1024.jpg":"1024x1536","o_22809518_640.jpg":"640x960","o_22809518_480.jpg":"480x720","o_22809518_340.jpg":"340x510","o_22809518_220.jpg":"220x330","h_22809518_1280.jpg":"1280x854","h_22809518_1024.jpg":"1024x683","h_22809518_640.jpg":"640x427","h_22809518_480.jpg":"480x320","h_22809518_340.jpg":"340x227","h_22809518_220.jpg":"220x147","pp_22809518_1280.jpg":"1280x1628","pp_22809518_1024.jpg":"1024x1303","pp_22809518_640.jpg":"640x814","pp_22809518_480.jpg":"480x611","pp_22809518_340.jpg":"340x432","pp_22809518_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2830","hd_22809520_1920.jpg":"1920x1080","k_22809520_1280.jpg":"1280x1280","k_22809520_1024.jpg":"1024x1024","k_22809520_640.jpg":"640x640","k_22809520_480.jpg":"480x480","k_22809520_340.jpg":"340x340","k_22809520_220.jpg":"220x220","o_22809520_1280.jpg":"1280x1886","o_22809520_1024.jpg":"1024x1509","o_22809520_640.jpg":"640x943","o_22809520_480.jpg":"480x707","o_22809520_340.jpg":"340x501","o_22809520_220.jpg":"220x324","h_22809520_1280.jpg":"1280x854","h_22809520_1024.jpg":"1024x683","h_22809520_640.jpg":"640x427","h_22809520_480.jpg":"480x320","h_22809520_340.jpg":"340x227","h_22809520_220.jpg":"220x147","pp_22809520_1280.jpg":"1280x1628","pp_22809520_1024.jpg":"1024x1303","pp_22809520_640.jpg":"640x814","pp_22809520_480.jpg":"480x611","pp_22809520_340.jpg":"340x432","pp_22809520_220.jpg":"220x280"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 204 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 38349998 Threads: 5 Questions: 7094529881 Slow queries: 3299539 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 608260088 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 32 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front01 [password] => Y2AfBGoJRKhS9HNdMJ [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/showbiz ) ) [link] => /scena/showbiz/ostarjet-cu-pored-bena-iza-nje-su-cetiri-vjencanja-upravo-je-proslavila-53-ali-ovo-je-ljubavna-prica-njenog-zivota-evo-sto-je-sve-prethodilo-odnosu-koji-sve-intrigira-1211173 [printLink] => /scena/showbiz/ostarjet-cu-pored-bena-iza-nje-su-cetiri-vjencanja-upravo-je-proslavila-53-ali-ovo-je-ljubavna-prica-njenog-zivota-evo-sto-je-sve-prethodilo-odnosu-koji-sve-intrigira-1211173?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => ‘Ostarjet ću pored Bena!‘: iza nje su četiri vjenčanja, upravo je proslavila 53., ali ovo je ljubavna priča njenog života. Evo što je sve prethodilo odnosu koji sve intrigira [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3163 [name] => Marija Čović [username] => marija-ovi [email] => marija-ovi@sd.hr [password] => $2y$10$7PNE1DYGzR71UkBIdOWYs.DbD8zG9H.RL2TYXIfO7QsnJveJNmMim [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/marija-covic-3163 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1681 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/eb621dfb812b621676ad954686f6535d?s=100&default=https%3A%2F%2Ff01.slobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/19/22809516.jpg [galleryCount] => 20 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Valerie Macon/Afp [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/19/22809516.jpg [title] => Valerie Macon/Afp ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/19/22787606.jpg [title] => AFP

Ben i Jennifer u rujnu prošle godine na prikazivanju filma 'Posljednji dvoboj' na festivalu u Veneciji

) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/19/22787700.jpg [title] => Afp

Jennifer i Ben u prosincu 2002. godine, tada su bili prvi put zaručeni, ali se nisu vjenčali

) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/19/22338928.jpg [title] => AFP

OVU FOTKU OD VRHA DO DNA....

) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/19/20845444.jpg [title] => Afp

U veljači ove godine Ben je pratio Jennifer na prikazivanju njezina filma 'Marry Me' u Los Angelesu

) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/19/20844846.jpg [title] => Afp

Dobili su drugu priliku i vjenčali se 16. srpnja ove godine

) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/19/20845348.jpg [title] => Afp

Dobili su drugu priliku i vjenčali se 16. srpnja ove godine AFP

) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/19/17519088.jpg [title] => Afp

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/19/17154288.jpg [title] => Afp

VJENČANJE BROJ 1

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

) [9] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/19/22809498.jpg [title] => Chetes/Notimex Via Afp

Marc Anthony i Jennifer Lopez AFP

) [10] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/19/22809500.jpg [title] => Oliver Clausen/Ddp Images Via Afp

Jennifer Lopez i Marc Anthony AFP

) [11] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/19/22809502.jpg [title] => Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

) [12] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/19/22809504.jpg [title] => Vince Bucci/Afp

Jennifer Lopez i njezin prvi suprug Ojani Noa AFP

) [13] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/19/22809506.jpg [title] => Vince Bucci/Afp

Jennifer Lopez i Sean ‘Puff Daddy’ Combs 2000. godine

) [14] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/19/22809508.jpg [title] => Stan Honda/Afp

Jennifer Lopez i Chris Judd, njihov je brak potrajao manje od godine dana

) [15] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/19/22809510.jpg [title] => Robyn Beck/Afp

Casper Smart i Jennifer Lopez AFP

) [16] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/19/22809512.jpg [title] => Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Jennifer Lopez AFP

) [17] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/19/22809514.jpg [title] => -/Afp

Jennifer Lopez AFP

) [18] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/19/22809518.jpg [title] => Miguel Medina/Afp

Legendarnu zelenu Versace haljinu ponovno je nosila na reviji u Milanu u rujnu 2019. godine AFP

) [19] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/19/22809520.jpg [title] => /Photo12 Via Afp

Jennifer Lopez i Ben Affleck u filmu ‘Gigli’

) ) [bgPosition] => [videoType] => allvideos [text] => {OCMSplitter}

Na opće iznenađenje vjenčali su se prije tjedan dana u Las Vegasu, ali to je zapravo bilo samo zagrijavanje za novu feštu.

Jennifer Lopez i Ben Affleck, tvrde američki mediji, uskoro planiraju upriličiti još jedno, veliko slavlje na kojemu će okupiti članove obitelji i najbliskije prijatelje.

Jennifer su, dakako, najbliskija njezina djeca, 14-godišnji blizanci Emme Maribel i Maximilian David. Tu su još mama Guadalupe i otac David, te sestre Lynda i Leslie. Njezine najbolje slavne prijateljice su Leah Remini, Jane Fonda i Renee Zellweger.

Ben ima troje djece iz braka s glumicom Jennifer Garner: 16-godišnju Violet, 13-godišnju Seraphinu i desetogodišnjeg Samuela. Blizak je s bratom Caseyjem i mamom Chris, a među njegovima najboljim prijateljima su Matt Damon i George Clooney.

Nije poznato kad će se veliko vjenčanje održati, pretpostavlja se da bi to moglo biti za nekoliko tjedana, a mediji špekuliraju da će se fešta održati u Benovu domu u Riceborou, pomorskom gradu u američkoj saveznoj državi Georgia, nedaleko Savannah. Ben je to imanje kupio još 2003. godine, kad su on i Jennifer prvi put bili u vezi.

No, medeni mjesec im, čini se, još nije u planovima. Jedan izvor tvrdi kako je Jennifer kazala da je svaki dan proveden s Benom medeni mjesec.

Izvor blizak paru tvrdi kako, sve otkako su ponovno zajedno, Jennifer je čvrsto uvjerena da je to prava stvar i da će ostarjeti pored Bena. Sretna je i zadovoljna.

'Ne tražim ništa više, sada je sve savršeno'.

Desetljeće s prvom ljubavi

Svi kojima je Jennifer, koja je minule nedjelje proslavila 53. rođendan, prirasla srcu nadaju se da će sve i ostati tako savršeno za zvijezdu čiji je ljubavni život bio pun uspona i padova.

Vrlo uspješna glazbenica, glumica i poduzetnica, čije se bogatstvo procjenjuje na 400 milijuna dolara, JLo je gotovo desetljeće bila u vezi s Davidom Cruzom, svojom srednjoškolskom ljubavi, a razišli su se sredinom 90-ih.

Tih godina pojavljivala se u nekoliko televizijskih serija, a slavu je počela stjecati filmovima “Selena” i “Anaconda” iz 1997. godine. Bila je to godina u kojoj se prvi put udala, suprug joj je postao kubanski konobar i povremeni glumac Ojani Noa. Brak je bio kratka vijeka, niti godinu dana, razveli su se u siječnju 1998. godine.

---

image

Jennifer Lopez i njezin prvi suprug Ojani Noa AFP

Vince Bucci/Afp
---


Nakon razvoda, Noa je šest mjeseci radio za Jennifer kao voditelj njezina kubanskog restorana “Madre’s” u Los Angelesu. Kad je dobio otkaz, tužio je bivšu suprugu za nepridržavanje ugovora i prijetio da će objaviti njezine golišave snimke s medenog mjeseca i knjigu u kojoj će je opisati kao perveznog seksualnog vraga.

Slijedila je šestogodišnja sudska bitka u kojoj je Jennifer uspjela spriječiti bivšeg muža da objavi knjigu i privatne snimke s medenog mjeseca.

Dok je pripremala svoj prvi album “On The 6”, Jennifer je započela vezu s jednim od njegovih glazbenih producenata, Seanom ‘Puff Daddy’ Combsom. Tijekom te veze Jennifer je postajala sve popularnija i na modnoj sceni, a na dodjeli nagrada Grammy 2000. godine odjenula je svoju dosad najpoznatiju kreaciju – zelenu Versace haljinu od svilenog šifona koja je vrlo malo toga ostavljala mašti.

No, još jednom se Jennifer zbog svog partnera našla u problemima sa zakonom. Ona i Sean su uhićeni 27. prosinca 1999. nakon pucnjave ispred noćnog kluba na Times Squareu, a teretilo ih se za posjedovanje oružja i ukradenih predmeta, ali je Jennifer nakon samo sat vremena oslobođena sumnji.

---

image

Jennifer Lopez i Sean ‘Puff Daddy’ Combs 2000. godine

Vince Bucci/Afp
---

Prekinuli su 2001. godine, nedugo prije početka suđenja Seanu koji je kasnije oslobođen svih optužbi.

Suprug broj dva postao je Chris Judd, plesač i skladatelj, kojeg je Jennifer upoznala dok je režirao spot za njezin hit “Love Don’t Cost A Thing”. Brzo su postali nerazdvojni i vjenčali su se u rujnu 2001. godine. I taj je brak bio vrlo kratka vijeka, razišli su se u lipnju 2002., a razvod je finaliziran 2003. godine.

---

image

Jennifer Lopez i Chris Judd, njihov je brak potrajao manje od godine dana

Stan Honda/Afp
---


Slijedila je veza s Benom Affleckom. Premda su im se putovi nekoliko puta ranije ukrstili, više vremena proveli su zajedno na snimanju filma “Gigli” u prosincu 2001. godine.

Poslije su zajedno radili na spotu za pjesmu “Jenny from the Block” te snimili film “Jersey Girl”. Njezin album “This Is Me...” bio je posvećen i inspiriran Benom.

Njihova je veza izazvala golemo zanimanje medija, tabloidi su ih prozvali “Bennifer”. Zaručili su se u studenome 2002. godine i planirali vjenčanje 14. rujna 2003. u Santa Barbari u Kaliforniji, ali su ga četiri dana prije ceremonije odgodili zbog goleme medijske pozornosti.

- Kad smo počeli ozbiljno razmišljati da angažiramo tri lažne mladenke na tri različite lokacije, shvatili smo da je nešto pogrešno. Počeli smo osjećati da bi duh dana koji je trebao biti najsretniji u našim životima mogao biti kompromitiran.

---

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck u filmu ‘Gigli’

/Photo12 Via Afp
---


Osjećali smo da bi ono što je trebalo biti radostan i sveti dan mogao biti uništen za nas, naše obitelji i prijatelje - kazala je poslije Jennifer.

U to vrijeme im nije bilo suđeno i razišli su se u siječnju 2004. godine. Jennifer je rekla kako je Benova uznemirenost zbog medijskog proganjanja bio jedan od razloga za raspad veze.

Za taj je prekid kazala da je to bio prvi put da joj je zaista slomljeno srce, u drugo vrijeme i u drugim okolnostima, tko zna što je moglo biti, ali postojala je iskrena ljubav, kazala je JLo. Drugo vrijeme i druge okolnosti došle su prošle godine i moćni hollywoodski par obnovio je svoju romansu i u tajnosti stigao do oltara...

---

image
afp
---


Nakon razlaza s Benom, Jennifer je započela svoju dosad najdulju vezu, suprug broj tri joj je 2004. postao latino glazbenik Marc Anthony.

Četiri godine kasnije dobili su blizance Emme i Maxa. Magazin “People” navodno je platio šest milijuna dolara za prve fotografije blizanaca, što su u to vrijeme bile najskuplje snimke neke slavne osobe ikad. Bračna sreća ipak nije još dugo potrajala, 2011. su objavili da se razilaze, a razvod je finaliziran 2014. godine.

---

image

Jennifer Lopez i Marc Anthony AFP

Oliver Clausen/Ddp Images Via Afp
---


Za Jennifer je slijedila veza s njezinim bivšim plesačem Casperom Smartom, s prekidima su bili zajedno od 2011. do kolovoza 2016. godine.

U siječnju 2017. Jennifer je započela vezu s bivšom bejzbolskom zvijezdom Alexom Rodriguezom koji iz prethodne veze ima dvije kćeri, Ellu i Natashu. Par nije skrivao da se u budućnosti želi vjenčati, ali su puštali da se stvari prirodno razvijaju i nisu žurili.

---

image

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Afp
---


Zaručili su se u ožujku 2019. godine, ali su vjenčanje dva puta odgađali zbog pandemije koronavirusa. Na medijske špekulacije kako je njihova veza na klimavim nogama, u ožujku prošle godine objavili su da “rade na nekim stvarima”.

No, samo mjesec dana kasnije obznanili su razlaz kojemu je najviše kumovalo njegovo “prijateljstvo” s Madison LeCroy, poznatoj po reality seriji “Southern Charm”. Madison je tvrdila kako je telefonski razgovarala s Rodriguezom, ali da je to bilo “nevino” i da on nikad nije fizički prevario Jennifer.

---

image

Dobili su drugu priliku i vjenčali se 16. srpnja ove godine

Afp
---


Vrlo brzo nakon što su Jennifer i Alex okončali vezu, pojavile su se informacije da je obnovljena njezina romansa s Benom Affleckom, a to je vrlo brzo i potvrđeno.

Tijekom godina nakon što su se razišli 2004., ostali su u kontaktu i uvijek su jedno o drugom govorili s poštovanjem. Nakon što su ponovno postali par, oboje su govorili o tome koliko su sretni što su dobili drugu priliku.

U travnju ove godine objavili su da su drugi put zaručeni i vjenčali su se u Las Vegasu 16. srpnja. Bilo je to Jenniferino četvrto vjenčanje, prvi put je uzela suprugovo prezime i sada je Jennifer Lynn Affleck...

---

image

Jennifer Lopez AFP

-/Afp
---

[jcfields] => Array ( ) [event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Valerie Macon/Afp AFP Afp AFP Afp Afp Afp Afp Afp Chetes/Notimex Via Afp Oliver Clausen/Ddp Images Via Afp Image Press Agency/Nurphoto Via Afp Vince Bucci/Afp Vince Bucci/Afp Stan Honda/Afp Robyn Beck/Afp Image Press Agency/Nurphoto Via Afp -/Afp Miguel Medina/Afp /Photo12 Via Afp
AFP

Ben i Jennifer u rujnu prošle godine na prikazivanju filma 'Posljednji dvoboj' na festivalu u Veneciji

Afp

Jennifer i Ben u prosincu 2002. godine, tada su bili prvi put zaručeni, ali se nisu vjenčali

AFP

OVU FOTKU OD VRHA DO DNA....

Afp

U veljači ove godine Ben je pratio Jennifer na prikazivanju njezina filma 'Marry Me' u Los Angelesu

Afp

Dobili su drugu priliku i vjenčali se 16. srpnja ove godine

Afp

Dobili su drugu priliku i vjenčali se 16. srpnja ove godine AFP

Afp

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Afp

VJENČANJE BROJ 1

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Chetes/Notimex Via Afp

Marc Anthony i Jennifer Lopez AFP

Oliver Clausen/Ddp Images Via Afp

Jennifer Lopez i Marc Anthony AFP

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Vince Bucci/Afp

Jennifer Lopez i njezin prvi suprug Ojani Noa AFP

Vince Bucci/Afp

Jennifer Lopez i Sean ‘Puff Daddy’ Combs 2000. godine

Stan Honda/Afp

Jennifer Lopez i Chris Judd, njihov je brak potrajao manje od godine dana

Robyn Beck/Afp

Casper Smart i Jennifer Lopez AFP

-/Afp

Jennifer Lopez AFP

Miguel Medina/Afp

Legendarnu zelenu Versace haljinu ponovno je nosila na reviji u Milanu u rujnu 2019. godine AFP

/Photo12 Via Afp

Jennifer Lopez i Ben Affleck u filmu ‘Gigli’

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/ostarjet-cu-pored-bena-iza-nje-su-cetiri-vjencanja-upravo-je-proslavila-53-ali-ovo-je-ljubavna-prica-njenog-zivota-evo-sto-je-sve-prethodilo-odnosu-koji-sve-intrigira-1211173 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=54783ef20c63010f8d0956fc4bb911f44cb1f460 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=%E2%80%98Ostarjet+%C4%87u+pored+Bena%21%E2%80%98%3A+iza+nje+su+%C4%8Detiri+vjen%C4%8Danja%2C+upravo+je+proslavila+53.%2C+ali+ovo+je+ljubavna+pri%C4%8Da+njenog+%C5%BEivota.+Evo+%C5%A1to+je+sve+prethodilo+odnosu+koji+sve+intrigira&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fostarjet-cu-pored-bena-iza-nje-su-cetiri-vjencanja-upravo-je-proslavila-53-ali-ovo-je-ljubavna-prica-njenog-zivota-evo-sto-je-sve-prethodilo-odnosu-koji-sve-intrigira-1211173 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fostarjet-cu-pored-bena-iza-nje-su-cetiri-vjencanja-upravo-je-proslavila-53-ali-ovo-je-ljubavna-prica-njenog-zivota-evo-sto-je-sve-prethodilo-odnosu-koji-sve-intrigira-1211173 )
[{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"SUĐENI JEDNO DRUGOME"},{"id":"10","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"7598"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}]
StoryEditorOCM
ShowbizSUĐENI JEDNO DRUGOME

‘Ostarjet ću pored Bena!‘: iza nje su četiri vjenčanja, upravo je proslavila 53., ali ovo je ljubavna priča njenog života. Evo što je sve prethodilo odnosu koji sve intrigira

25. srpnja 2022. - 21:34

Na opće iznenađenje vjenčali su se prije tjedan dana u Las Vegasu, ali to je zapravo bilo samo zagrijavanje za novu feštu.

Jennifer Lopez i Ben Affleck, tvrde američki mediji, uskoro planiraju upriličiti još jedno, veliko slavlje na kojemu će okupiti članove obitelji i najbliskije prijatelje.

Jennifer su, dakako, najbliskija njezina djeca, 14-godišnji blizanci Emme Maribel i Maximilian David. Tu su još mama Guadalupe i otac David, te sestre Lynda i Leslie. Njezine najbolje slavne prijateljice su Leah Remini, Jane Fonda i Renee Zellweger.

Ben ima troje djece iz braka s glumicom Jennifer Garner: 16-godišnju Violet, 13-godišnju Seraphinu i desetogodišnjeg Samuela. Blizak je s bratom Caseyjem i mamom Chris, a među njegovima najboljim prijateljima su Matt Damon i George...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2024 10:18