StoryEditorOCM
ShowbizODLUČILA JE

Posljednji pozdrav preminulom partneru: Sandra Bullock prosut će Bryanov pepeo na njihovom posebnom mjestu

Piše SCENA SD
23. kolovoza 2023. - 07:51

Hollywoodska glumica Sandra Bullock (59) navodno će na Bahamima prosuti pepeo partnera Bryana Randalla na mjestu koje je obilježilo njihove živote.

"Mjesto je bilo tako posebno za njih oboje. To je mjesto na kojem su dijelili neke od svojih najsretnijih trenutaka sa svojom djecom i prijateljima", navode izvori.

"Tamo bi provodili tjedne. Ima puno razloga i smisla da se ondje oprosti od njega", dodaje se.

Bahami su mjesto na kojem je par odlučio proslaviti svoju ljubav, a tamo su održali i neformalnu ceremoniju na kojoj su razmijenili zavjete pred obiteljima. Iako izmjena zavjeta nije bila zakonita, oni su djeci željeli pokazati da je njihov odnos vječan.

Glumica je posvojila dvoje djece. Sina Louisa (13) posvojila je 2010., a kći Lailu (8) 2015. godine. Bryanovu stariju kći Skylar (30) također je prihvatila kao svoju. 

Sandra je bila s Bryanom od 2015. godine.

"On je moja ljubav i ne treba mi brak da to dokažem", rekla je svojedobno.

Svoju privatnost čuvali su i kada je Randallu dijagnosticiran ALS, no vijesti o njegovom preranom odlasku odjeknule su svijetom. Preminuo je nakon teške borbe u 57. godini. 

Glumica je prije otprilike godinu dana uzela pauzu od Hollywooda kako bi se posvetila obitelji, a svoju je karijeru stavila na stranu nakon što joj se partner razbolio, piše Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 12:32