StoryEditorOCM
ShowbizVELIKA TUGA

Sandra Bullock izgubila ‘ljubav života‘: Njezin dugogodišnji partner preminuo od neizlječive bolesti

Piše Mozaik SD
7. kolovoza 2023. - 23:55

Dugogodišnji partner hollywoodske glumice Sandre Bullock preminuo je u 57. godini. Tragičnu vijest potvrdila je za Page Six njegova obitelj, prenosi Jutarnji list.

- S velikom tugom javljamo da je 5. kolovoza preminuo Bryan Randall nakon trogodišnje borbe s ALS-OM (amiotrofična lateralna skleroza). Bryan je odmah na početku odlučio da želi voditi privatnu borbu protiv teške bolesti, a mi smo dali sve od sebe da ispoštujemo njegovu odluku. Neizmjerno smo zahvalni neumornim liječnicima i divnim medicinskim sestrama koji su ga pratili u teškoj borbi, naveli su u priopćenju.

Obitelj moli za privatnost u trenucima velike tuge.

Amiotrofična lateralna skleroza je neurološka bolest koja dovodi do paralize mišića, invalidnosti te na kraju smrti. Jedna je od najčešćih bolesti motorike, a očituje se propadanjem donjega, odnosno gornjega motornog neurona s posljedičnom progresivnom mišićnom atrofijom.

Fotograf Randall upoznao je Sandru na rođendanu njezina sina Louisa u siječnju 2015. godine. Nedugo potom započeli su ljubavnu vezu. U listopadu te godine prvi put su se pojavili zajedno na crvenom tepihu na premijeri glumičina filma ‘Our Brand Iz Crisis‘.

Iako je ljubavni život držala dalje od očiju javnosti, u prosincu 2021. godine Sandra je tijekom gostovanja u emisiji ‘Red Table Talk izjavila da je ‘pronašla ljubav svog života‘.

Prije nego što je objavljena vijest o njegovoj smrti, neki izvori su nagađali da je par prekinuo jer ih dugo nisu vidjeli u javnosti.

Pet godina prije nego što je upoznala ‘ljubav svog života‘, Sandra Bullock razvela se od Jesseja Jamesa. Brak se raspao pred očima javnosti nakon niza tabloidnih napisa o njegovoj nevjeri. Serijski preljubnik i glumica su se vjenčali 2005., a vijesti o preljubima stigle su nakon što su zajedno usvojili malenog Louisa, piše Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 17:03