StoryEditorOCM
ShowbizZVIJEZDA PRIZNALA

George Clooney sada otkrio da je morao snimati svoj novi film i iz kreveta: ‘Bio sam stvarno bolestan‘

Piše SCENA SD
11. prosinca 2023. - 16:45

Holivudska zvijezda George Clooney (62) razbolio se od Covida tijekom snimanja svog filma "Dječaci u čamcu", ali je odlučio nastaviti raditi na daljinu. "Bio sam stvarno bolestan", rekao je slavni glumac za časopis People. To mu je bila prva infekcija koronavirusom.

Film je sniman 2022. godine. Nakon infekcije, nastavio je režirati iz spavaće sobe - srećom ne zadugo: "Morali smo tako raditi nekih tjedan dana", nastavio je Clooney.  Georgeov novi film temelji se na priči romana Daniela Jamesa Browna iz 2013. "The Boys In The Boat: An Epic Journey to the Heart of Hitler‘s Berlin", a prati priču američkog veslačkog tima. Kao i knjiga, film će također pratiti financijske borbe muškaraca tijekom velike depresije, a u kinima trebalo bi se početi prikazivati 25. prosinca. 

image

George Clooney

Rolf Vennenbernd/Dpa Picture-alliance Via Afp

"Priča smještena u 1930-e usredotočena je na veslački tim Sveučilišta u Washingtonu, od njihovih početaka u doba depresije do osvajanja zlata na Olimpijskim igrama u Berlinu 1936.", piše u službenom sinopsisu filma.

Glumačka ekipa uključuje Joela Edgertona, Sama Strikea, Jacka Mulherna, kao i Calluma Turnera, kojeg publika dobro zna iz "Fantastičnih zvijeri".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 14:03