Ako još niste odlučili što ćete danas napraviti za ručak, Dobra hrana donosi jedan dobar recept u kojemu možete potrošiti i kruh koji vam je ostao od jučer. Napravite zasitnu krem juhu pa je dodatno "pojačajte" aromatičnim hrskavim kockicama kruha
SASTOJCI:
2 krumpira
1 glavica cvjetače
1 luk
3 režnja češnjaka
4-5 šnita starog kruha
Maslinovo ulje
Sol i papar
PRIPREMA:
Na maslinovom ulju naprije desetak minuta pirjajte luk. Dodajte dva sitno sjeckana režnja češnjaka, pirjajte još minutu pa dodajte na kockice narezan krumpir, a zatim i cvjetaču.
Pirjajte 5 minuta pa sve zalijte temeljcem, začinite soli i paprom i kuhajte dok povrće ne omekša. Krumpir je najbolje nasjeckati na sitnije, a cvjetaču na krupnije kako bi se skuhali u isto vrijeme.
Dok se juha kuha, u posudi...