Zadržati pozornost gostiju, svakom restoranu je jedna od najtežih misija, a zamislite koliko je to tek ozbiljan posao u gradu poput New Yorka, gdje se trendovi mijenjaju iz sezone u sezonu. Među onima koji znaju kako godinama biti zanimljiv publici je restoran "Gramercy Tavern", jedna od gastronomskih institucija NYC-a, koji je otvoren 1994. godine, a nakon što je 2005. dobio Michelinovu zvijezdicu, do danas je nije izgubio. Posao je to puno teži od dobiti toga "gastro Oscara" prvi put.
Smješten u Flatironu, dijelu Manhattana koji zahvaljujući kućama od crvene cigle i puno zelenila ostavlja dojam maloga grada ugodnog za život, osvaja na prvu svojim toplim, elegantno rustikalnim interijerom. Podijeljen je na restoranski dio, u kojem je 130 mjesta gdje se poslužuje ručak i...
StoryEditorOCM
HranaAko želite više sljedbenika...
Miro Uskoković, jedan od najboljih slastičara u SAD-u, za 'Slobodnu' otkrio kakva se jela traže i koja najbolje 'prolaze' na Instagramu
11. srpnja 2018. - 22:02
Miro_Uskokovic__Pastry_Chef__Melissa_Hom_
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?