Znamo da restoranska hrana teško može nadmašiti topli obrok koji vam netko s ljubavlju pripremi kod kuće, bez obzira kako ukusna i profesionalno pripremljena bila, a tako smatra i Jody Scaravella, vlasnik Enoteke Maria u New Yorku.
Naime, proteklo desetljeće u njegovom restoranu kuhaju isključivo starije žene iz svih krajeva svijeta, oslanjajući se na vlastito iskustvo i tradicionalne recepte. Priča je započela s talijanskim nonama, no do danas ponuda Enoteke uključuje jela koja pripremaju bake podrijetlom iz Argentine, Alžira, Sirije, Dominikanske Republike, Poljske, Bugarske, Grčke, Japana te Šri Lanke.
Svaka od ovih nona u hranu unosi duh kuhinje s područja iz kojeg dolazi, dok je 'nono' Giuseppe Freya iz Calabrije zadužen za pripremanje svih vrsta domaće tjestenine:...
StoryEditorOCM
HranaNjam njam
Ima li išta bolje od nonine kužine? U ovom restoranu znaju da nema, zato i zapošljavaju isključivo - bake!
12. ožujka 2017. - 18:52
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?