StoryEditorOCM
HranaSlatke skulpture

Duygu Tugcu na Braču pokazala zašto ima najgledaniji kulinarski show u Turskoj

11. travnja 2016. - 19:10
Duygu Tugcu torte skulpture radi od šećerne paste posebnom tehnikom i isključivo sve ručno

Supetar je proteklih dana bio pravi svjetski centar kulinarstva. "Biser mora", manifestacija koja je tijekom destljeća postojanja izrasla u pravi međunarodni događaj, na Braču je okupila kulinarske zvijezde sa svih meridijana - od Indije do Islanda.

Tako je član ocjenjivačkog suda, primjerice, bio čuveni šef iz New Delhija, Anil Grover, a umijeće izrade slastice iz kategorije artistika gostima je prezentirala dobitnica više međurodnih zlatnih medalja Maria Shramko, inače Ukrajinka s Islanda.

Maria je na kuharskoj olimpijadi u Luxemburgu osvojila čak četiri zlatne medalje, što prije nje nitko nije uspio. Ova bivša profesionalna judašica, kako doznajemo, sat rada naplaćuje 500 eura!

Ali tko je u restoranu "Adria" gledao dio posla oko izrade tzv. cvjetnih torti, lako bi se...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. studeni 2024 22:47