StoryEditorOCM
Hranaza prste polizati

Čokoladni tart lagan kao perce! Omiljeni desert u zdravom receptu koji će obožavati baš svi

Piše Karmen Miletić/Gloria
16. travnja 2021. - 09:02

Riječanka Doris Valković predstavlja jela idealna za postblagdansko razdoblje, uz koje će organizam predahnuti od mesa i proizvoda životinjskog podrijetla , a u svojoj digitalnoj knjizi ‘Biljni užitak’ otkriva svu raznolikost veganskog jelovnika - piše Karmen Miletić za magazin Gloria.

Namirnice biljnog podrijetla glavni su aduti u receptima Riječanke Doris Valković (30) koje objavljuje na blogu Foodoris. A njene maštovite ideje za kolače i torte bez jaja i mlijeka, slana jela bez mesa, ribe, sira i ostalih namirnica životinjskog porijekla odnedavno su objedinjene u digitalnoj kuharici “Biljni užitak” od 79 stranica s više od 40 recepata.

Priprema veganskih jela, kaže autorica kuharice, ne iziskuje posebne vještine, samo malo promišljanja o utjecaju prehrane na...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. studeni 2024 20:31