StoryEditor
Zagorabožićni duh

Prekrasno prijateljstvo koje traje već 12 godina: članovi HGSS Stanice Split ponovno obradovali štićenike centra fra Ante Sekelez u Vrlici

24. prosinca 2020. - 11:00

Već 12 godina traje lijepo prijateljstvo između HGSS Stanice Split i štićenika centra fra Ante Sekelez u Vrlici. Ni ove godine nisu propustili tradicionalni susret, makar ovaj put na daljinu uz poštivanje epidemioloških mjera. Uoči Badnjaka spašavatelji su stigli pred centar sa saonicama punim darova.

- Na inicijativu Anke Đikić iz udruge Anđeli prikupljeni su darovi po željama štićenika i to angažiranjem naših članova iz HGSSa stanice Split, najviše Borisa Omrčena, a broj darova je višestruko premašen, jer su pokloni stizali iz svih krajeva lijepe naše. Posla je bilo i za naše “kućne majstore” Roka i Antu koji su pomogli da u zadnji tren, zbog kvara Quada, osposobimo Land Rover kao Santamobil. Time smo po 12 put uveličali predaju poklona štićenicima centra u Vrlici, a sve uz prigodnu glazbu i specijalne efekte snijega i magle.

Hvala svima koji su pomogli. Na žalost zbog pandemije broj učesnika, članova HGSSa, sveden je na minimalan broj - kazali su spašavatelji koji često iznenade svoje prijatelje iz Vrlike vodeći ih na izlete, u jame i špilje, rafting, berbu maslina ili mandarina, pa i na baletne predstave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2021 15:35