StoryEditorOCM
Svijettvrde srpski mediji

Hrvat uhićen zbog sumnje da je sudjelovao u likvidaciji škaljarca ubijenog pred ženom i djetetom, sve je snimljeno

Piše JL
10. siječnja 2024. - 20:06

Dejan Kovač ubijen je 5. siječnja u Brazilu, ali sumnja se da je zapravo riječ o škaljarcu Darku Geisleru Nedeljkoviću (43) iz Pančeva, koji je koristio lažni identitet. Prema neslužbenim informacijama kojima raspolaže Nova.rs, zbog sumnje da je sudjelovao u likvidaciji škaljarca uhićen je Hrvat Darko Malić (42).

Hrvat je uhićen nekoliko sati nakon ubojstva u gradu Santosu u saveznoj državi São Paulo, zbog umiješanosti u kriminalnu organizaciju. Prema podacima Civilne policije, Malić je jedan od vođa grupe, potvrđeno je za portal Nova.rs, prenosi Jutarnji.

Pretres kuće

Prema navodima policije, agenti su pretresom kuće u kojoj se Hrvat nalazio pronašli drogu, mobitel, tablet, preciznu vagu, kao i više vizitkarti na ime Darko Malić i osobnu iskaznicu iz Hrvatske na isto ime. Ispituje se koja je bila njegova uloga u zločinu.

Podsjetimo, ubojstvo se dogodilo u petak u 19.46 sati u trenutku kad je žrtva sišla s bicikla, na kojem je bio i njegov četverogodišnji sin. Napadač mu je prišao s leđa i ispalio hice.

U trenutku likvidacije, napadač je imao masku i rukavice. Zločin su zabilježile nadzorne kamere, a na snimci se vidi kako ubojica prilazi žrtvi i puca u nju. Nakon što je upucan, supruga ubijenoga u panici pritrčava biciklu i iz sjedalice vadi dijete.

Zasad nije poznat motiv likvidacije.

image
Screenshot X

Inače, Darko Geisler, koji je navodno ubijen, osumnjičen je za ubojstvo Baranina Andrije Mrdaka. Zločin se dogodio 25. prosinca 2014. godine ispred vrata zatvora u Spužu.

Kako su mediji pisali, ubojica je zapucao u pravcu Mrdaka, a svemu je svjedočilo nekoliko osoba koje su također došle u posjet. Ubrzo nakon zločina raspisana je tjeralica za Geislerom, inače državljaninom Srbije, koji je godinama u bijegu. Navodno je Geisler bio blizak škaljarskom klanu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 12:31