StoryEditorOCM
Regijasreća u nesreći

Divljala BMW-om pa sletjela niz stepenice: Auto ostao bez krova, dijelovi se rasuli, a ona i prijateljica su čudom žive

Piše vijesti sd
14. studenog 2023. - 13:58

Z. M. (22) iz Kovina u Srbiji vozila je BMW beogradskih registracija kada je sa svojom prijateljicom (22) u subotu navečer autom sletjela s puta i strovalila se niz stepenice u Smederevu, prenosi Jutarnji list.

Prometna nesreća, u kojoj čudom nitko nije stradao, dogodila se u subotu oko 23.30 sati u Šalinačkoj ulici u Smederevu.

- Z. M. bila je za volanom BMW-a kada je, kako se sumnja, uslijed neprilagođene brzine prvo prešla u lijevu, suprotnu traku, a zatim sletjela niz stepenice koje su bile kraj ceste - kazao je izvor za Kurir i dodao:

- Putnice u vozilu su prilikom pada zadobile ozljede. Z. M. zadobila je lake tjelesne ozljede, dok je njena prijateljica tom prilikom zadobila teške tjelesne ozljede - prijelom lijeve noge, ali nije životno ugrožena.

Od siline udarca BMW je potpuno smrskan, što se vidi i na fotografijama koje su se pojavila na društvenim mrežama.

- Brzinomjer se zablokirao na 240 kilometara na sat pa se sumnja da je to brzina kojom je Z. M. vozila u trenutku nesreće - kazao je izvor.

- Vozilo je potpuno uništeno. Jedan kotač je otpao, dok se krov automobila skoro odvojio od ostatka vozila. Dijelovi BMW-a bili su razbacani na sve strane, a iz njega je curila tekućina - dodao je izvor te napomenuo da je učinjena velika materijalna šteta vlasniku kuće u čije dvorište su uletjele i zaustavile se kod stepenica.

Kako Kurir saznaje, Z. M. nakon nesreće podvrgnuta alkotestu koji je utvrdio da nije bila pod utjecajem alkohola. Protiv nje će biti podnesena prekršajna prijava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:39