StoryEditorOCM
Politika‘bila je legenda‘

Grbin komentirao i spornu snimku o kojoj su svi pričali: ‘Najgore mi je bilo što ju je baka vidjela...‘

Piše Vijesti SD
17. ožujka 2024. - 20:18

Gost HTV-ove emisije "Nedjeljom u 2" danas je bio predsjednik SDP-a Peđa Grbin. Rekao je da je za "akciju" uključivanja Milanovića u izbornu utrku znalo jako malo ljudi. - Za tu akciju je znalo jako malo ljudi. Tako je to moralo biti jer neke stvari, da se realiziraju, moraju ostati u vrlo uskom krugu ljudi, rekao je Grbin.

U relativno novom segmentu Stankovićeve emisije, nešto ležernijoj "Nedjeljom u 15", građani mogu postavljati pitanja gostu. 

Jedno od kontroverznijih pitanja bilo je i ono poznaje li Grbin sve Thompsonove pjesme, aludirajući na snimku nastalu u jednom pulskom kafiću na kojoj je vidljivo kako čelnik SDP-a pjeva "Bojnu Čavoglave". 

- Ne, znam jednu sigurno. Mislim da ne krijem baš tu činjenicu. To je notorno. Najveći problem mi je bio zbog bake koja je tada imala 89 godina. Meni je više bio problem, da budem iskren, i to sam tada rekao, što je baka to morala vidjeti, a znate da su…to je moja baka... - rekao je Grbin, a voditelj Stanković ga je pitao misli ti tu na činjenicu da je bio pijan ili je problematično bilo to što je pjevao Thompsona. 

- Oboje, kazao je Grbin koji je kasnije dodao kako mu je baka bila legenda. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 13:00