StoryEditorOCM

Pucnjava u Kaštelima, dvije osobe hitno prebačene u splitski KBC. Jedna propucana, a druga brutalno napadnuta sjekirom

Piše Vladimir Urukalo
1. travnja 2024. - 20:55

Na području Kaštela oko 20 sati došlo je do pucnjave u kojoj su dvije osobe ozlijeđene te su prevezene u splitsku bolnicu na pružanje daljnje liječničke pomoći.

Po prvim neslužbenim informacijama, radi se o mogućem okršaju susjeda u kojem je jedna od žrtava propucana iz vatrenog oružja dok je druga žrtva najvjerojatnije brutalno izudarana. Počinitelj je star 50-ak godina i uhićen je, a godine i stanje ozlijeđenih zasad nije poznato.

Policija na mjestu događaja provodi očevid.

Kako neslužbeno saznajemo, jedna osoba je propucana, a druga napadnuta sjekirom!

Saznajemo i da se sve dogodilo u Kaštel Štafiliću... jedan je propucan, a drugi je navodno išao pružiti pomoć ozlijeđenom pa ga je počinitelj sjekirom udario po glavi!

Neslužbeno smo doznali da je počinitelj prijavljivan i prije. Naime, prijavljen je zbog pokušaja ubojstva i nedopuštenog držanja oružja. Terete ga da je u trbuh ubo mladića, također u Kaštel Štafiliću.

Osumnjičenog je uzrujalo što mu je mladić mokrio po kući. Kod osumnjičenog je nađena puška M-48, kao i punjenje za ručni bacač te tromblonska mina. Priznao je djelo. Tada je pušten nakon ispitivanja...

OGLASILA SE I POLICIJA: 

Večeras oko 19,30 sati na ulici u Kaštel Štafiliću došlo je do ozljeđivanje dvije osobe.

Prema prikupljenim informacijama jedna osoba je zadobila ozljede iz vatrenog oružja, dok je druga osoba zadobila ozljede nanesene oštro-tupim predmetom. Obje osobe su prevezene na pružanje liječničke pomoći u splitsku bolnicu.

 Nadalje, jedna osoba koja se dovodi u vezu s događajem je uhićena i dovedena je u službene prostorije policije.

Kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih činjenica i rasvjetljavanja okolnosti događaja je u tijeku, naveli su u policiji

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. travanj 2024 17:41