StoryEditorOCM
Više od sportasvaka čast

Predvodio je momčad u velikom dvoboju s Juventusom, a dan kasnije izašao na ulicu i sve oduševio

Piše SPORT SD
7. studenog 2023. - 16:19

Cristiano Biraghi je sinoć s kapetanskom vrpcom predvodio Fiorentinu u utakmici 11. kola Serie A protiv Juventusa (0:1), a danas je izašao na ulice i pomagao žiteljima Toskane koji su pogođeni strašnim poplavama.

Ovaj dio Italije su pogodile obilne padavine i jaki vjetrovi koje je donijela oluja Kiran pa je veliko područje poplavljeno. Najmanje sedam osoba je poginulo, mnogi su morali napustiti svoje domove, a pomoć se pruža praktično na svakom koraku.

U pružanje pomoći uključio se i Biraghi koji je slobodan dan, kojeg su igrači Fiorentine dobili nakon utakmice, iskoristio za odlazak u Campi Bisenzio, područje koje je pretrpjelo veliku štetu, gdje su ga uhvatili s gumenim čizmama i rukavicama kako pomaže potrebitima, pišu Sportske novosti.

‘Bez previše publiciteta, što nekima drugi često rade, kapetan je izašao na teren kako bi pružio ruku stanovništvu pogođenom poplavom‘, objavili su Biraghijevu fotografiju na Instagram profilu 999_fiorentina i privukli na tisuće pozitivnih komentara i reakcija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 10:13