StoryEditorOCM
Tenistri od tri

Karlović dovršio savršen hrvatski dan i izborio drugo kolo Australian Opena, svladao Kanađanina u tri seta

Piše Hina
21. siječnja 2020. - 14:15
A general view of the court is pictured during the men's singles match between Germany's Alexander Zverev and Italy's Marco Cecchinato on day two of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 21, 2020. (Photo by William WEST/AFP)/IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USEIlustracija AFP

Hrvatski tenisač Ivo Karlović, 124. na ATP ljestvici, plasirao se u utorak u drugo kolo prvog grand slam turnira sezone Australian Opena nakon što je u prvom kolu sa 7-6, 6-4, 7-5 pobijedio Kanađanina Vaseka Pospišila poslije dva sata igre.

Prvi set je donio izjednačenu igru i otišao je u tie break u kojem je Karlović bio bolji. U drugom setu hrvatskom je tenisaču bilo dosta da jednom uzme servis suparniku za 6-4, kao i u trećem gdje je to učinio za 7-5.

U meču su obojica tenisača servirala po 14 aseva, no Pospišil je napravio sedam dvostrukih pogrešaka i 18 neprisiljenih pogrešaka, a  Karlović tri dvostruke i deset neprisiljenih. Hrvatski je tenisač realizirao više poena i na prvom i na drugom servisu (89 posto i 62 posto naprama 81 posto i 62 posto).

Ovo je tek...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 04:18