StoryEditorOCM
Strani nogometteški trenutci

Tudorovi igrači uvjerljivo pobijedili, a navijači im zviždali, evo kako je splitski trener to prokomentirao

Piše SPORT SD
13. travnja 2024. - 10:53

Lazio je u prvom susretu 32. kola talijanske Serie A svladao s u vjerljivih Salernitanu 4:1, ali navijači su svejedno zviždali igračima za vrijeme zagrijavanja i tijekom utakmice.

Tu situaciju prokomentirao je trener ekipe iz talijanske prijestolnice, Igor Tudor, koji je nakon utakmice upitan o neočekivanom ispadu zvijezde momčadi koja je najavila odlazak iz kluba.

Podsjetimo, nakon uvjerljive pobjede Lazija Luis Alberto, jedan od najboljih igrača momčadi, koji je ugovorno vezan za Lazio do ljeta 2027. godine, pred kamerama je otkrio da je zatražio raskid ugovora.

"Zadnjih nekoliko tjedana je bilo teško za mene. Ne znam kakav će projekt biti ovdje iduće sezone, ali mogu reći da ja sigurno neću biti dio toga. Već sam zamolio klub za raskid ugovora, ne želim uzeti više ni eura od Lazija. Mislim da je jedino ispravno da se maknem u stranu. Ovaj klub mi je dao jako puno, ali vrijeme je da se maknem i prepustim mjesto drugima", poručio je 31-godišnji španjolski veznjak koji ima više od 300 nastupa za klub.

"Ne želim to komentirati, to je između njega i kluba. Odigrao je dobro i ja sam zadovoljan njegovim nastupom u ovoj utakmici. O ostalom raspravljamo u klubu, ne izvan njega", rekao je Tudor o situaciji s Luisom Albertom te je zatim prokomentirao zvižduke dijela navijača.

"Na nama je da opet pridobijemo navijače. Ovo nije ovo bila laka situacija i zato zahvaljujem igračima na sjajnoj pobjedi. Mogli smo zabiti još tri ili četiri gola", zaključio je Tudor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 02:54