StoryEditorOCM
Strani nogometprovjerite znanje

Svi znamo za Cantonine galebove koji slijede koću, no znate li koji su genijalci autori ovih legendarnih izjava? Okušajte se u našem novom kvizu

1. travnja 2020. - 18:50
Eric Cantona stiže pred sud u Londonu nakon što je ”kung fu” potezom udario navijača Crystal Palacea za vrijeme utakmiceArhiva/AFP

Sportaši se uvijek trude biti što korektniji u svojim izjavama, a to onda većinom vodi do toga da svi zvuče manje-više isto i rijetko kada kažu nešto zanimljivo.

Ipak, nekom od njih ponekad "izleti" nešto smiješno, bizarno ili čak šokantno, na oduševljenje javnosti koja takve stvari nikada ne zaboravlja.

U čast takvim trenucima, donosimo vam kviz u kojem možete provjeriti svoje znanje o legendarnim izjavama nogometnih igrača i trenera.

Nadamo se da ćete se dobro zabaviti prisjetivši se izjava nekih od najvećih zvijeda iz svijeta nogometa, ali i da ćete naići na neku novu.

Također, želimo napomenuti da u kvizu neće biti pitanje o Cantoninim galebovima i koćama, što je vjerojatno najbizarnija izjava nekog nogometaša ikada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 19:26