StoryEditor
Strani nogometlakše se diše

Ronaldo od Mandžukića nije mogao do riječi: Hrvat je bio jasan i glasan i suigrači su ga slušali, Portugalcu se to baš i nije sviđalo

20. travnja 2020. - 10:03
AFP

Mario Mandžukić bi se digao na stol u svlačionici i svi bi ga pozorno slušali. Karizmatični Hrvat imao je tron s kojeg je jasno i glasno držao predavanje momčadi Juventusa, a suigrači su ga slušali.

To se baš nije sviđalo Cristianu Ronaldu – naveo je engleski Daily Mail iz pera svoga dopisnika iz Italije, u priči o razlozima zbog kojih će Ronaldo i dalje ostati u Juventusu, premda se nagađalo da bi nakon dvije godine mogao i otići.

Italiji plaća manji porez

No, neće nikud, Ronaldo ima pet razloga zašto bi ostao, a jedan od tih je i što je Mandžukić otišao, kako tvrdi engleski izvor. Mandžukić je da podsjetimo zimus otišao u Katar.

Daily Mail navodi:

- Cristiano Ronaldo ima sjajan odnos s gazdom Agnellijem, porezni sustav Italije mu odgovara što je bilo vrlo važno u dolasku iz Reala u Juventus. Hvata rekord Nizozemca Clarencea Seedorfa da osvoji Ligu prvaka s tri različita kluba, ugodan mu je život u opuštenom Torinu, a peti i vrlo važan taj što je došao do riječi u svlačionici.

- Gazde u momčadska četiri zida su bili i ostali Buffon i Bonucci, a jasan i glasan bio je i Mandžukić kojega su uvijek svi rado slušali. Sad je tu jedan manje, nema Mandžukića pa Ronaldo lakše dolazi do izražaja i sam postaje vođa momčadi – otkrili su Englezi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. siječanj 2021 19:09