StoryEditorOCM
Hajdukpohvalili transfer

Rakitić i Džeko također impresionirani Kalinićevom odlukom: njihovi komentari izazvali delirij među navijačima

Piše SPORT SD
4. siječnja 2024. - 17:26

Povratak Nikole Kalinića u Hajduk upisan je već prije oko mjesec dana, čekala se samo realizacija. Početak priprema i paraf na papiru.

I dogodilo se, najavljeno - ispunjeno. Kalinić će biti uz ‘bijele‘ u novog pokušaju skidanja paučine s vitrine u kojoj na Poljudu pohranjuju pehare za prvaka države.

No, ono što je trebalo biti rutinski postalo je spektakularno. Umjesto običnog potpisa ugovora lansirana je vijest kako će Kalinić igrati za - jedan eur!?

Vijest je odjeknula je žestoko nogometnim svijetom, daleko izvan granica Lijepe naše. Razni europski mediji su prenijeli vijest, a objava Fabrizija Romana na instagramu ima već više od 250 tisuća lajkova.

Kalinićev transfer su na instagramu pohvalili i Ivan Rakitić te Edin Džeko. Obojica su u komentairma ostavili emotikone, a odmah su dobili mnoštvo komentara koji ih pozivaju u Hajduk. 

image
Screenshot/Instagram

Nije tajna da postoji neka veza između Džeke, Rakitića i Hajduka. Džeko je još davno obećao kako bi volio igrati u dresu Hajduka, dok se Rakitić puno puta slikao s Hajdukovim šalom, najkasnije nakon finala Europske lige prošle sezone.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 06:30