StoryEditorOCM
Hajduksavršena atmosfera

Pripreme u Istri su pun pogodak, hajdukovci pjevajući idu na trening, sve teče idealno

13. siječnja 2024. - 13:07

Poljubila je Istra ove godine Hajduka, Bijeli su pjevajući išli na jutarnji trening, ne samo zbog 5:2 pobjede koja zvoni, nego je i vrijeme - idealno. odnosno, meteorološki uvjeti.

Vedro je i sunčano i ne smeta što je prohladno, to je čak i dobrodošlo, glavno da nema kiše i blata kao posljedičnog efekta.

Inače se uvijek govorilo kako je Antalya prikladnija destinacija jer je sunčana, a u Istri su česti kišni dani, zima u Istri zna biti natopljena pljuskovima, pa se sjećamo kako se Hajduk pije desetak godina mučio u Rovinju i Rovinjskom Selu, Igor Tudor je tog siječnja 2015. razbijao glavu što će s treninzima, na po‘ terena da ih složi (jer druga polovica bi plivala u kišnici), a lani je na primjer u Novigradu Ivan Leko patio zbog blata, pa je bježao u Poreč i čak u - Umag. Ovaj isti Umag...

Zato su ove godine, kad već nisu birali Tursku, odabrali baš Umag, ovdje su tereni odlični, a kad nema kiše onda sve to zajedno izgleda kao - pun pogodak.

Dakle, lijepo vrijeme ljubi "bijele", sunčana je istarska zima ove 2024. barem i zasad, nakon polovice priprema sve teče idealno.

Kad je suho i sunčano i atmosfera je popit neba vedrija, nema brige oko travnjaka i blata...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 15:30