StoryEditorOCM
HajdukSvi, ne na Poljud

Poljudske tribine ipak neće biti prazne! Debi novog trenera gledat će više od 100 ljudi, evo tko su ‘privilegirani‘...

Piše I. R.
13. travnja 2024. - 15:31

Hajduk će protiv Osijeka sutra od 16.30 sati odraditi prvu od dvije utakmice kazne igranje pred praznima tribinama. No, Poljud ipak neće biti u potpunosti prazan što se tiče ‘gledatelja‘. Naime, svaki klub ima pravo na 20 ljudi u loži. Dakle, već to je 40 gledatelja, što Osijekovih, što Hajdukovih.

Što se predstavnika medija tiče, njih će u novinarskoj loži biti najviše 40. Takva je odredba. Fotoreportera uz teren smije biti najviše 15. Sve zajedno, to je 55 predstavnika ‘sedme sile‘. U to se ne računa popratno osoblje koje radi na prijenosu utakmicu, odnosno za one koji imaju sklopljen ugovor za prijenos. S obzirom na to da će se utakmica prenositi i na HRT-u (HTV 2), takvih će zaposlenika biti povećan broj. U šali bismo kazali, eto rješenja! Svi u kamermane, tehničare...

image
Božidar Vukičević/Cropix

Na tehničare na terenu oko će baciti i snage sigurnosti kojih neće biti kao inače. Na derbijima s Dinamom bila ih je sva sila. Bile su to utakmice ‘visokog rizika‘. Ovaj put, rizik je gotovo nikakav jer ‘klasičnih‘ navijača neće biti. Na tribinama Poljuda bit će samo oni ‘privilegirani‘, odnosno oni koji rade.

image
Ante Čizmić/Cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 10:26