StoryEditorOCM
HajdukA tek se vratio

Kapetanov rođendan iz noćne more! Hajduk nadigran i eliminiran, primio gol, ozlijedio se, navijači uletjeli u teren...

4. travnja 2024. - 12:57

Kapetan Hajduka Lovre Kalinić neće po dobrom pamtiti 34. rođendan. Točno na dan polufinalne utakmice Kupa između Hajduka i Dinama Kalinić je slavio rođendan. Nije samo stvar toga što je njegova momčad nadigrana (pogotovo u prvom poluvremenu) i poražena 0:1, a on je primio taj pogodak odluke. U toj 14. minuti se Kalinić i ozlijedio. Čini se kako je u pitanju lakat, ali podrobnije će se znati nakon što se odrade svi pregledi i snimke.

Morao je odmah Lovre iz igre, a kapetansku traku ponio je Nikola Kalinić. A tek se Lovre činilo se trajnije vratio u početnu postavu ‘bijelih‘ nakon dugih 17 mjeseci izbivanja, zbog ozljede koljena pa oporavka i procesa povratka u natjecateljsku formu. Branio je u međuvremenu tek u kup susretu protiv Jadrana u Pločama. Za to se vrijeme u prvih 11 ustalio Ivan Lučić.

image
Vojko Bašić/Cropix

Utakmica s Dinamom u subotu bila je prva prvenstvena koju je Kalinić branio od jeseni 2022. godine i ozljede u ogledu s Lokomotivom (kraj listopada). U prvih 11 bio je i i srijedu u polufinalu Kupa s istom protivnikom. A onda je valjda sve što je moglo pošlo naopako. Na kraju su i nezadovoljni navijači provalili u teren. Neredi i sukobi s policijom nastavili su se i izvan stadiona, po gradu...

image
Ante Čizmić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 19:44