StoryEditorOCM
Hajdukorganizacijska mora

Derbi će izazvati potpuni kaos, odavno BBB-i ovako nisu dolazili na Poljud. Provjerite kuda i kada možete na stadion

29. ožujka 2024. - 11:41

Veliki derbi na Veliku subotu između Hajduka i Dinama, i to još u večernjem terminu u 19.30 sati, izazvat će ogromne promjene u režimu dolaska navijača na stadion, a mogao bi izazvati i poprilični kaos oko Poljuda. Po prvi put nakon dugo vremena Bad Blue Boysi na Poljud dolaze automobilima!

Policija će dopratiti automobile, kombije i ostala vozila s navijačima Dinama direktno na stadion. Neće se dogoditi kao dosad da se u karavani dopraćaju autobusima iz Dugopolja, gdje su već tradicionalno ostavljali automobile.

Policija je stoga odlučila da će Boysi vozilima doći skroz do stadiona, što iziskuje brojne dodatne sigurnosne probleme. Međutim, sve to skupa će utjecati i na navijače Hajduka, kako, kuda i kada će moći doći do stadiona. Uz sve to u blizini stadiona je i crkva Sv. Ante, a igra se na Veliku subotu... Derbi na Veliku subotu se pretvorio u organizacijsku noćnu moru.

- Ulazi na stadion odnosno prsten stadion se otvaraju od 16.30 sati. Ulica Put Supavla (ona koja vodi od Jokera prema Poljudu, nap.a.) će odlukom Ministarstva unutarnjih poslova od 15.30 sati biti zatvorena za sve, za vozila i za pješake, osim za vozila s propusnicama zbog prihvata gostujućih navijača. To će trajati sve do obustave osiguranja. Tim koridorom mogu proći samo vozila osoba s propusnicama. Zbog istog razloga naš Fan shop, Odjel za članstvo i Welcome desk radit će samo do 15 sati zbog toga što navijači neće moći ući u ovaj uži krug stadiona – poručili su iz Hajduka.

Dakle, neće se moći Putom Supavla doći do stadiona ni motociklima, niti pješke. Samo će tim putem moći proći osobe s propusnicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 03:18