StoryEditor
Domaći nogometlijevi bok

Stiglo prvo pojačanje Šibenčanima: Vjerujem da sam odabrao pravu sredinu za moju igračku rehabilitaciju

11. srpnja 2020. - 16:18
Nikša Stipaničev/Hanza media

Stiglo je i prvo pojačanje na Šubićevac. Svojim potpisom na dvogodišnju vjernost Narančastima obvezao se 22-godišnji Silvio Anočić, rođeni Slavonac , koji je prethodno raskinuo ugovor s talijanskom Romom. Riječ je o nadarenom nogometašu, koji bi novom prvoligašu Šibeniku mogao biti rješenje za mjesecima bolnu točku lijevog bočnog.

Anočić je počeo u juniorima Osijeka, nosio dres mladih hrvatskih selekcija, ali je po odlasku u Rim imao nemalih problema s ozljedama. Zadnju sezonu uspješno je odradio u vinkovačkoj Cibaliji.

- Vjerujem da sam odabrao pravu sredinu za moju igračku rehabilitaciju. Šibenik ima dugu nogometnu tradiciju, a poznat je i po sjajnim navijačima- izjavio je Anočić.

Dolazak Anočića pozdravio je iz samoizolacije i trener Šibenika Krunoslav Rendulić, te htio pojasniti informacije, koje u zadnje vrijeme kolaju medijima.

- Problem je intoniranje informacije u stilu „da je sedam igrača napustilo Šubićevac“. Riječ je o Kendešu, Blaiću, Musi, Pranić, Juričiću, Kukecu i Antunoviću, koji mahom nisu bili u našim igračkim križaljkama za novu sezonu ili smo, kao u slučaju Kukeca, uvažili privatne razloge. Znate, mi smo itekako svjesni da se moramo dobro pojačati za prvoligašku utrku. Da će, zbog toga, biti i još sličnih odlazaka – kazao nam je Rendulić.

Rendulić se, inače, dobro osjeća i jedva čeka novo testiranje na korona virus sredinom idućeg tjedna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

28. siječanj 2021 05:31