StoryEditorOCM
Domaći nogometnastavak ‘curenja‘

Nema kraja drami, pojavila se nova VAR snimka: ‘Kako je to točno izgledalo? Nije to meni dovoljno‘

Piše Sport SD
28. veljače 2024. - 21:07

Drama oko curenja dijelova komunikacije iz VAR sobe ne prestaje. U večernjim satima srijede na društvenim mrežama pojavio se novi video, ovog puta s utakmice 13. kola SuperSport HNL-a između Dinama i Lokomotive na Maksimiru.

Dinamo je slavio 2:1 preokretom u završnici. Indrit Tuci zabio je za vodstvo Lokosa u četvrtoj minuti, a Martin Baturina (90+4.) i Takuro Kaneko (90+7.) donijeli su preokret. Na spomenutoj snimci prikazuje se situacija iz kaznenog prostora Dinama. Theophile i Tuci, koji je u međuvremenu napustio Lokose, našli su se u zračnom duelu nakon kornera, a zatim je krenula VAR provjera potencijalnog kaznenog udarca, pišu Sportske novosti.

Glavni sudac utakmice bio je Fran Jović, pomoćnici Hrvoje Radić i Dominik Benković, četvrti sudac Ante Čulina, VAR Ante Čuljak i AVAR Bojan Zobenica.

- Daj mi kontra, ‘šesticu‘ mi daj - govori Jović pred VAR ekranom kod klupe.

- Nije to meni dovoljno - kaže netko od sudačke petorke, a potom glavni sudac Jović traži još nekoliko različitih kadrova.

- Provjera završena, sve u redu - čuje se u idućem trenutku, a netko od sudaca potvrđuje kazavši "Bravo, bravo, sve u redu".

Zatim se razgovor nastavlja:

- Daj mi reci, kako je to točno izgledalo? - pita Jović, a netko mu odgovara "Malo jači tač (dodir)", te u nastavku "ali ne možeš za to penal suditi", a interakcija završava sa "Slažem se".

Zatim dva aktera u VAR sobi izmjenjuju iduće rečenice:

- A da ga je dosudio... Šta ćeš? - kaže prvi.

- Ha, ništa - odgovara drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 10:21