StoryEditorOCM
Domaći nogometpovratak u hnl

Maloča: ‘Obući bijeli dres je bio san, a najveći trenutak u karijeri je podizanje trofeja kupa u Zagrebu s Hajdukom‘

Piše Sport SD
27. srpnja 2023. - 10:24

Nakon osam godina Mario Maloča vratio se u hrvatsku ligu. Bivši kapetan Hajduka potpisao je dvogodišnji ugovor s Goricom, te ćemo ga ponovno gledati na travnjacima u HNL-u.

- Dugo smo bili u kontaktu. Od početka je Gorica bilo korektna i konkretna. Malo duže je trajao raskid ugovora s Lechijom, ali sve se dobro završilo. Nakon osam godina Poljske i Njemačke bilo je vrijeme da se vratim u Hrvatsku - rekao je Maloča, a zatim se osvrnuo na dane provedene u Hajduku.

- To su najljepši dani u mojoj karijeri. Iako sam rođen u Zagrebu cijeli život navijam za Hajduk. Obući bijeli dres za mene je bilo ispunjene snova. Bio sam i kapetan, osvojio dva kupa, s te strane je moja karijera bila jako lijepa. 

Otkrio je Maloča i koje su mu najljepše uspomene u dosadašnjoj karijeri.

- Debi za Hajduk ću pamtiti cijeli život. Kada sam postao kapetan, to je nešto još veće. Najveći trenutak u mojoj karijeri je podizanje trofeja kupa protiv Lokomotive u Zagrebu. To je jedini trofej koji sam podigao kao kapetan. 

Za kraj je poručio:

- Pokušat ću svojim iskustvom pomoći, pogotovo stoperima. Ima nas nekoliko starijih koje znam od ranije. S Božom Radoševićem sam igrao u Hajduku. Mislim da će prilagodba biti lagana - zaključio je Maloča. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 10:28