StoryEditorOCM
Splitjoš jedan natječaj

Želite siguran posao? Splitska gradska tvrtka opet traži nove ljude, dobrodošli su i studenti. Odlična je prilika...

Piše Split SD
19. ožujka 2024. - 19:06

Nakon što je objavila natječaj za zapošljavanje do 25 vanjskih suradnika za poslove iznosača smeća i perača, splitska "Čistoća" objavila je još jedan u kojem ovog puta traže blagajnika, samostalnog pravnog referenta i samostalnog refererenta prodaje/naplate. Raspisan je danas (utorak), a rok prijave je do 3. travnja.

Zapošljava se jedan blagajnik na neodređeno vrijeme uz probni rad od tri mjeseca s višom stručnom spremom ekonomskog smjera te jednom godinom radnog iskustva ili sa srednjom spremom ekonomskog smjera i dvije godine radnog iskustva.

image
Duje Klarić/Cropix

Za radno mjesto samostalnog pravnog referenta traži se osoba za rad na određeno vrijeme uz probni rad od tri mjeseca. Posao se obavlja u uredu kao i na terenu, na području pružanja javne usluge poslodavca. 

Od kandidata koji ulaze u obzir traži se visoka stručna sprema, odnosno Pravni fakultet i dvije godine radnog iskustva, dok se za samostalnog referenta prodaje/naplate nudi zaposlenje na neodređeno vrijeme, također uz probni rad tri mjeseca.

Za ovo radno mjesto koje se obavlja u uredu i na terenu, kandidati moraju imati visoku stručnu spremu (nije precizirano kojeg smjera) i jednu godinu radnog iskustva ili višu stručnu spremu s dvije godine radnog iskustva.

image
Duje Klarić/Cropix

Za sva tri radna mjesta obavezno je dostaviti pisanu molbu, životopis, presliku osobne iskaznice, presliku svjedodžbe završenog obrazovanja, ERPS – Elektronički zapis o radno pravnom statusu - potvrda HZMO o radnom stažu (ne stariji od 30 dana), te Izvornik uvjerenja o nekažnjavanju (ne stariji od šest mjeseci).

Prijave s potrebnom dokumentacijim se podnose pisanim putem na protokol "Čistoće", na adresu Put Mostina 49, 21000 Split, najkasnije do 3. travnja do 12 sati bez obzira na način dostave.

image
Tom Dubravec/Cropix

Sa svim kandidatima koji udovolje uvjetima natječaja, obavit će se razgovor za posao te će se ovisno o broju prijavljenih kandidata provesti selekcija kao i moguće testiranje, navodi se u napomenama natječaja za spomenuta radna mjesta.

"Čistoća", osim svega navedenog, traži i studente za rad putem studentskog ugovora (student servisa).

- Molimo zainteresirane da putem maila dostave sljedeće podatke: ime i prezime, adresa, godina rođenja, naziv fakulteta koji pohađaju te kontakt mobitel. Email adresa tvrtke je: cistoca@st.t-com.hr. Nakon prijave zainteresirani će dobiti detaljnije informacije o svemu što ih zanima - naveli su šturo na svom Facebooku.

Sve detalje o natječaju možete pogledati OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 22:43