StoryEditorOCM
Splitnavali, narode

Želite siguran posao? Nema problema, splitska gradska uprava opet traži nove ljude. Stignete se prijaviti, ovo su uvjeti

Piše A. P.
9. ožujka 2024. - 11:56

Splitska Gradska uprava raspisala je nove natječaje za posao u kojima traže osam zaposlenika - četiri vježbenika i četiri djelatnika na neodređeno vrijeme. 

U Upravnom odjelu za društvene djelatnosti, Odsjeku za sport, traži se više stručni suradnik za sport na vrijeme od 12 mjeseci, a riječ je o vježbeničkoj praksi. Potrebno stručno znanje je sveučilišni diplomski studij ili sveučilišni integrirani prijediplomski i diplomski studij ili stručni diplomski studij društvene struke.

Raspisan je i natječaj za prijam u službu vježbenika za obavljanje vježbeničke prakse u upravnom odjelu za društvene djelatnosti, Odsjeku za socijalnu skrb i zdravstvenu zaštitu na radnom mjestu viši stručni suradnik za socijalnu skrb. Riječ je o ugovoru na 12 mjeseci. Potrebno stručno znanje je sveučilišni diplomski studij ili sveučilišni integrirani prijediplomski i diplomski studij ili stručni diplomski studij društvene struke.

Vježbenik se traži i u Upravnom odjelu za ekonomske poslove, Odsjeku za financije, a riječ je o radnom mjestu višeg stručnog suradnika za naplatu prihoda. Ugovor traje 12 mjeseci, a potrebno stručno znanje je sveučilišni diplomski studij ili sveučilišni integrirani prijediplomski i diplomski studij ili stručni diplomski studij ekonomije/prava.

Raspisan je i natječaj za prijam u službu vježbenika za obavljanje vježbeničke prakse u Upravnom odjelu za ekonomske poslove, Odsjeku za računovodstvo, na radnom mjestu financijskog referenta za gradsku riznicu na vrijeme od 12 mjeseci. Potrebno stručno znanje je srednja stručna sprema ekonomske, upravne struke, gimnazija ili druga odgovarajuća struka.

U Upravnom odjelu za društvene djelatnosti potrebna su dva radnika na neodređeno vrijeme na mjestu viši savjetnik za održavanje i izgradnju objekata. Kandidati za ovo mjesto moraju imati sveučilišni diplomski studij ili sveučilišni integrirani prijediplomski i diplomski studij ili stručni diplomski studij građevinske/tehničke struke, najmanje četiri godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima i državni stručni ispit. 

Natječaj je raspisan i za radno mjesto financijskog referenta za gradsku riznicu u Upravnom odjelu za ekonomske poslove, Odsjek za računovodstvo. Riječ je u ugovoru na neodređeno vrijeme. Potrebno stručno znanje je srednja stručna sprema ekonomske, upravne struke, gimnazija ili druga odgovarajuća struka, najmanje jedna godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima i položen državni stručni ispit.

Upravni odjel za ekonomske poslove traži savjetnika za naplatu prihoda na neodređeno vrijeme. Potrebno stručno znanje je sveučilišni diplomski studij ili sveučilišni integrirani prijediplomski i diplomski studij ili stručni diplomski studij ekonomije, najmanje tri godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima i državni stručni ispit.

Sve detalje natječaja pronađite na linku

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 15:24