StoryEditorOCM
SplitNESTALA DJEVOJKA

Već pet dana u Splitu traje potraga za 18-godišnjakinjom iz Slavonskog Broda; uputila se u nepoznato, nestajala i ranije

Piše Božidar Lončar
18. veljače 2024. - 17:41

Već pet dana kao nestala osoba u evidenciji Policijske uprave splitsko-dalmatinske vodi se 18-godišnja Antonija Hrustić iz Slavonskog Broda. Djevojka rođena 2006. ima prijavljeno prebivalište u Zagrebu te boravište u Splitu gdje je zadnji put viđena u utorak 13. veljače. Zadnji put je viđena na adresi u Splitu odakle je otišla u nepoznato.

Antonija se već jednom vodila kao nestala i to 6. lipnja 2023. kada je zadnji put viđena na adresi boravišta u Splitu. Tog je istog dana još jedna djevojka iz Slavonskog Broda 2007. godište nestala na području Splita, prenio je tada SB Online. 

image
Screenshot/Nacionalna evidencija nestalih osoba

U potrazi za više informacija provjerili smo i društvene mreže na kojima Antonija nije aktivna, osim na jednoj gdje smo našli i nekoliko profila s različitim kombinacijama istog imena i prezimena koje datiraju od 2021. do studenog 2023. 

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 16:40