StoryEditor
SplitTRAŽI SE RJEŠENJE

Uoči sastanka o regulaciji prometa na Marjanu, gradonačelnik poručuje: Trebamo dokinuti ovo neodrživo stanje i nefunkcionalnost Javne ustanove

4. kolovoza 2020. - 11:17
Vladimir Dugandžić/HANZA MEDIA

Predsjednik Društva Marjan Srđan Marinić danas u 13 sati sudjeluje na sastanku Povjerenstva za izmjenu Zaključka Gradonačelnika o reguliranju prometa cestama na području Park šume Marjan. Uoči sastanka, gradonačelnik Andro Krstulović Opara je prokomentirao temu o kojoj će se raspravljati i iznio svoja očekivanja.

- Dao sam jasan mandat povjerenstvu da napravi reviziju sadašnje odluke koju je donio moj prethodnik Ivo Baldasar. Trebamo donijeti nova rješenja koja će dokinuti ovo neodrživo stanje i nefunkcionalnost Javne ustanove Marjan, koja nije poštivala prethodne odluke i da iste i poboljšamo.

O najkvalitetnijim mogućim rješenjima o kojima će danas Povjerenstvo raspraviti, meni predložiti i nadam se da ćemo već nakon današnjeg sastanka donijeti bolje rješenje, koje će dokinuti nesigurnost na Marjanu i omogućiti prometovanje onima kojima je najpotrebnije, a to su osobe s invaliditetom, ljudi koji tamo rade i osobe koje tamo žive. Jedino oni tu mogu pristupiti - rekao je Krstulović Opara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

21. rujan 2020 02:12