StoryEditorOCM
SplitLOKACIJA JE SVE

Znate li za Advent na najluđem mjestu u Splitu: Kućica i na Karepovcu! Ekipa je oduševljena: ‘Super je ovdje‘

Piše Lucija Vujnović
28. prosinca 2023. - 19:14

Da ne treba puno financijskih sredstava i mnoštvo sponzora da bi se organizirao dobar provod jest Advent kvartovskog tipa s radnim nazivom "Advent za napuštene muškarce" koji se održava na samom ulazu - Karepovca. Oni koji su bili tamo, kažu da je super. Štoviše, oduševljeni su!

Robert Ugrina, organizator ove manifestacije, nekoć je bio dio adventske priče na Rivi, a danas je zabavu prebacio na terene s umjetnom travom na samom ulazu splitskog odlagališta otpada. 

- Do 2015. godine sam radio Advent na splitskoj Rivi, ali sam odlučio da neću više. Prije par godina smo došli na ideju da se prebacimo, a onda mi je vlasnik ovog prostora ponudio raditi tu. Zašto ne? - poručio je Ugrina koji zna kako organizirati vrhunska zabavu bez obzira na lokaciju. 

image
Privatni album

Prijenos utakmice Dinamo-Hajduk, spektakularna izvedba ‘Falšeg Miše‘ samo su neki od prošlih događaja, a spremaju još mnogo toga i svi su pozvani. 

- Odabrali smo naziv "Advent za napuštene muškarce" samo iz baze, ali naravno da su i žene dobrodošle. Organizirali smo druženje s djecom iz Udruge Inkludo, udruga s ciljem promicanja, razvitka i unaprjeđenja kvalitete života djece s teškoćama,zatin svirku benda "The Smoothers" koji će svirati rock ‘n‘ roll i domaće hitove - najavio je organizator. 

image
Privatni album

Budući da su ograničeni finacijskim sredstvima te da nemaju sponzore, do izražaja dolazi kreativnost organizatora što cijelu ovu priču čini još autentičnijom.

image
Privatni album

- Transporter T2 je u ulozi šanka, a grijemo se na bačve i drva. Imamo malu binu, jednu kućicu, dobru energiju i široku lepezu alkohola s prihvatljivim cijenama za svakoga, pa čak i one s najnižim hrvatskim plaćama. Nigdi nećete probat bolje kuhano vino kojeg sami proizvodimo, a košta 2,5 eura - samouvjereno je kazao Robert te pozvao građane da se sami uvjere.

Nepravedno bi bilo reći, dodao je, da Grad Split nije pomogao jer nisu ni zatražili njihovu podršku.

- Nemamo ništa protiv nikoga, samo se želimo zabavljati i da guštamo.

Uz veselog domaćina, kuhano vino, fažol, kobasice i dobru muziku, kako uopće može biti loše? 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 13:53