StoryEditorOCM
Splitprobijanje rampe

Tko je čovjek koji je divljački probio rampu na Marjanu? Iz JU otkrili da ima pet ilegalnih objekata i za što ih koristi

Piše split sd
7. siječnja 2024. - 14:49

U subotu smo svjedočili incidentu na Marjanu u kojem je Splićanin Dario Alujević kombijem probio rampu, nakon što mu djelatnik JU Park šume Marjan nije dozvolio da prođe.

Što je njima u glavi?! Dvojac u kombiju nasilno vozilom probio rampu na Marjanu, čuvar je trebao bježati pred njima

Sada su se o svemu oglasili iz Park šume Marjan, čiju objavu prenosimo u cijelosti.

"Koristimo priliku da pojasnimo okolnosti jučerašnjeg događaja u kojem je Dario Alujević namjerno uništio imovinu Javne ustanove i doveo u opasnost našeg djelatnika.

Dotični je, pored prije navedenog, korisnik pet nezakonito izgrađenih građevina u Park-šumi Marjan, za koje je građevinska inspekcija u 2021. godini donijela rješenje o uklanjanju, ali koji do danas nisu uklonjeni.

Također, u tim nelegalnim objektima, se uzgajaju i čuvaju psi, za što je državni inspektorat utvrdio da se obavlja nezakonito, a prema našim saznanjima, i veterinarska inspekcija je za to podnijela optužni prijedlog.

Konačno, Dario Alujević i članovi njegove obitelji imaju dvije vinjete za ulazak automobilima u Park-šumu Marjan, do tih nelegalnih objekata, a što im omogućuje Zaključak bivših gradskih uprava.

Pa ipak, unatoč svemu, Dario Alujević je smatrao potrebnim ugroziti našeg djelatnika i razbiti rampu da bi došao do svojih objekata s trećim kombi vozilom."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:39