StoryEditorOCM
Splitbila najbolja, ali

Splitska HDZ-ovka se javila na natječaj za vježbenicu u Banovini, a onda - šok. ‘Ako su spremni ići ovako nisko...‘

Piše Split SD
30. studenog 2023. - 08:47

Ivana Runjić, predsjednica Gradskog kotara Brda okušala je sreću prijavivši se na natječaj za vježbenicu u Banovini. No, natječaj je poništen, a mlada čelnica kotara iz redova HDZ-a svoje je razočarenje odlučila podijeliti s javnošću.

image
Paun Paunović/Cropix

- Netom po završetku fakulteta, kao mlada osoba htjela sam testirati i svoje sposobnosti i transparentnost gradske uprave i prijavila sam se na natječaj za vježbenicu u Gradu Splitu.

Prema neslužbenim informacijama, ostvarila sam najbolji rezultat, međutim sve ono što se nakon toga dogodilo ne služi na čast gradonačelniku. Naime, natječaj je poništen jer se rezultati očito nisu svidjeli gradonačelniku.

image
Duje Klarić/Cropix

Jedna jako ružna i demotivirajuća poruka gradonačelnika svim mladima, odnosno svima onima koji nemaju stranačku iskaznicu Centra. Ako su spremni ići ovako nisko kada je riječ o običnom vježbeničkom stažu, jasno je na koji način gradonačelnik bira direktore i sve ostale važnije funkcije.

Njegovo obećanje o javnim natječajima i jednakim prilikama za sve očito vrijedi samo za kadrove Centra, u suprotnom će natječaj poništiti - napisala je na svom Facebooku.

image
Screenshot Facebook
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 09:39