StoryEditorOCM
SplitLOŠE ISKUSTVO

Splićanin ogorčen tretmanom majke na Hitnom kirurškom: Udarilo ju je auto, a više su joj pomogli ljudi na pazaru! Starica od 90 godina trpjela je satima i plakala!; Dr. Perko: Nema nepravilnosti, u Londonu bi duže čekala!

26. rujna 2021. - 20:08

Da postoji nekakva Knjiga žalbe za tretman pacijenta u bolnici, ne bih se javija vama. Ovako mi preostaje jedino Slobodna ka neki servis građana. Ne znam kome bi drugome zavapija – na početku svoje ispovijesti vezano za tretman njegove majke (svi detalji su poznati redakciji) na Hitnom kirurškom prijamu kazao nam je Ante Putnik (67), umirovljeni pomorski časnik iz Splita.

Moramo napomenuti da njegovu priču prenosimo uz majčinu privolu, te da se ograđujemo od iste, ali je prenosimo u cijelosti, ispričanim slijedom.

- Prije nekoliko dana, (na Potvrdi o narudžbi pacijenta piše točan datum), mater mi je udrilo auto na pješačkom prijelazu kod Tržnice Sućidar di je išla u spizu; bilo je to oko devet ujutro, i to na pješačkom prijelazu – prisjeća se jutra kad mu je 89-godišnja majka, ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 11:10