StoryEditorOCM
SplitGLEDAJU LI ZNAKOVE?

Splićani kao začarani na ovom opasnom mjestu redovito idu u zabranjeni smjer; ni ovaj vozač BMW-a nije odolio ‘izazovu‘

Piše Split SD
28. studenog 2023. - 20:04

Situacija prikazana u videu objavljenom na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode već je postala, nažalost, uobičajena. Na ulazu u Split, u Ulici Zbora narodne garde ispod nadvožnjaka svatko tko na prvom skretanju nakon križanja s Ulicom Domovinskog rata skrene lijevo, ulazi u zabranjeni smjer.

Postavljen je, ne jedan, nego dva prometna znaka zabranjenog smjera, ali uzalud. Izazovu prekršaja očito nije odolio ni vozač BMW-a koji po svemu sudeći - vozi napamet, obratite pažnju na njega, u krajnjoj lijevoj traci. No, ni prvi ni zadnji. Znakove ionako nitko ne gleda.

image
Screenshot/Facebook

Pokazalo se to prije neki dan kada na frekventnom križanju Domovinskog rata i Dubrovačke nije radio semafor, pa je promet regulirao prometni redar. Pola vozača niti je gledalo znakove tko ima prednost niti su uopće skontali pokrete redara.

image
Screenshot/Facebook

Sreća je u ovoj situaciji što vozaču BMW-a iz zabranjenog smjera u koji je ušao nije došlo auto koje također skreće lijevo. I, eto sudara... Još kiša, još sklisko.... Nesreća se može dogoditi za čas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 10:32