StoryEditorOCM
Split‘dar za marijanu 2‘

Solinski gradonačelnik uzvratio Matijeviću: Neki političari iz Splita se bave Solinom, umjesto da se bave svojim gradom

Piše Split SD
27. prosinca 2023. - 21:34

Jutros je gradski vijećnik i predsjednik splitskog SDP-a Davor Matijević na svom Facebook profilu napisao da je supruga solinskog gradonačelnika Dalibora Ninčevića, ove godine ispod bora dobila imenovanje u Nadzornom odboru gradske tvrtke Vodovod i kanalizacije. 

Ninčević se u večernjim satima bome "okuražio" i lijepo uzvratio Matijeviću. Kazao je da često dođe u iskušenje da se spusti na razinu nekih ljudi, ali ga razum i ljudskost u tome zaustave.

Šef splitskog SDP-a prozvao Dalibora Ninčevića (HDZ) da je supruzi poklonio ‘fotelju‘: ‘Nismo u službenoj vezi...‘

- Svaki dan stojim iza svojih građana i borim se za ono što smatram da Solinu i Solinjanima može donijeti korist. Tako je i ova moja odluka o kojoj se danas na razne načine piše, proizašla isključivo iz razloga da Grad Solin ima one predstavnika/e u Nadzornim odborima ili Upravnim vijećima koji će na najadekvatniji te stručan način znati i moći odgovoriti na izazove i zastupati interese Grada Solina - stoji u Ninčevićevoj objavi. 

Dodao je da se ovime diskreditira on i njegov rad, ali i da se odvlači pažnja s puno bitnijih tema. Kazao je i da je Solin postao pozitivan primjer razvoja i dominantniji na raznim poljima djelovanja u odnosu na Grad Split pa se u posljednje vrijeme pojedini političari iz Splita bave Solinom, umjesto da se bave svojim gradom i traže načine kako sugrađanima osigurati kvalitetnije sadržaje i život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 00:35