StoryEditorOCM
SplitI PRAZNIK I NEDJELJA

Pred nama je rijedak vikend u kojem ćete dobro morati isplanirati kad ćete u spizu. Donosimo detaljan vodič za Split...

Piše Split SD
18. studenog 2023. - 07:00

Pred nama je vikend u kojem će se nerijetko dogoditi situacija da trgovine i prodajni centri neće raditi oba dana. Naime, u subotu je praznik - Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje, a nekima će pasti neradna nedjelja po već utvrđenom rasporedu.

Provjerili smo kakva je situacija sa splitskim trgovinama i šoping centrima po pitanju (ne)rada za vikend

Iz trgovačkog centra Joker najavljuju kako u subotu, 18. studenog, na Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje neće raditi, no ostale dane mjeseca studenog centar radi redovnim radnim vremenom, uključujući i nedjelje, pa tako i ovu koja dolazi.

image
Duje Klarić/Cropix

Mall of Split neće raditi ni u subotu ni u nedjelju, s tim da će oba dana vikenda otvoreni biti Cinestar kino (radi prema vlastitom radnom vremenu), Twister dječja igraonica od 9 do 21 sat, OlyBet casino, Burger King od 9 h do 23 sata, McDonald‘s od 11 h do 23 sata, dok će Submarine raditi samo u subotu od 10 do 22 sata.

image
Slobodna Dalmacija

City Center One će na Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje u subotu biti zatvoren, uz iznimku Cineplexxa i Wettpunkta koji rade prema redovnom radnom vremenu, te KFC-a Burger Kinga i Mc Donald‘sa koji su otvoreni od 9 do 23 sata za Delivery i Take Away. Karting Arena je otvorena od 10 do 22 sata. Centar će u nedjelju, 19. studenog - biti otvoren, kao i zadnju nedjelju u mjesecu 26. studenog.

image
Božidar Vukičević/Cropix

Supermarketi Plodina će u subotu na Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje biti zatvoreni, kao i u nedjelju kada će u Splitu biti zatvoreni oni na Pazdigradu i Putu Supavla.

image

Plodine u Lori 

Joško Šupić/Cropix

U nedjelju će sve Lidlove trgovine biti otvorene, dok u subotu u Splitu neće raditi trgovine u Teslinoj, u Lori, u Ulici kralja Držislava i na Poljičkoj, no na službenoj web stranici ovog lanca navedeno je kako će novootvoreni Lidl u Vukovarskoj na Mejašima raditi u subotu od 8 do 22 sata, te u nedjelju od 8 do 21 sat.

image
Lidl

Kaufland također neće raditi u subotu, dok će u nedjelju biti otvoren za kupce od 7 do 22 sata.

image
Tom Dubravec/Cropix

Tommy trgovine neće raditi u subotu, dok će u nedjelju biti otvorene, osim trgovina u Zoranićevoj i na Šetalištu Pape Ivana Pavla II koje neće raditi. Detaljnije o radnom vremenu možete pročitati ovdje.

image
Tom Dubravec/Cropix

Ni prodavaonice Konzuma neće raditi u subotu, na Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje, a radno vrijeme trgovina u nedjelju možete pogledati ovdje.

image
Tom Dubravec/Cropix

Povodom Dana sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje, Victa trgovine neće raditi u subotu, dok će u nedjelju raditi po sljedećeom radnom vremenu: Victa u Doverskoj, u Hercegovačkoj i na Putu Žnjana radit će od 8.15 do 14 sati, trgovine Victe u Jobovoj, Spinčićevoj (Lazarica), Vukovarskoj (Visoka), Pojišanskoj, Trondheimskoj, Makarskoj, Šimićevoj i Karamanovoj ulici te na tržnici Pujanke radit će od 8 do 19.30 sati dok će Victa u zgradi Belvedere u Velebitskoj raditi od 8 do 21 sat.

I trgovine Spara i Interspara će u subotu biti zatvorene, a radno vrijeme u nedjelju možete pogledati ovdje

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 20:08