StoryEditorOCM
Splitodazovite se

Nova akcija darivanja krvi na Kamenu, a sretnik će dobiti jedan od najtraženijih Hajdukovih dresova

Piše Split SD
25. siječnja 2024. - 14:37

U prostorijama Mjesnog odbora Kamen (Ulica sv. Mihovila 52) će se ovu subotu, 27. siječnja, od 13 do 16 sati održati osma akcija darivanja krvi. 

Organizatori su se pobrinuli da akcija darivanja krvi bude u znaku Hajduka, pa će svim darivateljima pokloniti Hajdukov kalendar za 2024. godinu, a najsretnijeg će nagraditi dresom Ivana Perišića.

- Početak godine krenuo je dosta dobro što se tiče organiziranih akcija darivanja, a u tom tempu planiramo nastaviti i tijekom godine. Ovaj put će sudionici imati priliku dobiti poklon u hajdučkim bojama, što će nadamo se, utjecati i na dolazak mlađih darivatelja. Veselimo se dolasku naših sugrađana na akciju darivanja i nadamo se da ćemo ovu godinu još više povećati broj darivatelja u našem gradu, kazala je Lara Barić, iz službe Dobrovoljnog darivanja krvi splitskog Crvenog križa.

Osim akcije na Kamenu, istog dana, 27. siječnja, od 9 do 12 sati splitski Crveni križ u suradnji s DVD Žrnovnica organizira akciju darivanja krvi u prostorijama DVD Žrnovnica, na adresi Hrvatskih velikana 93 u Žrnovnici.

Raspored akcija darivanja u nadolazećem periodu dostupan je na poveznici.

image

Akcija darivanja krvi u MO Kamen

Crveni križ Split
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 22:38