StoryEditorOCM
SplitHRVATSKO NADZEMLJE

Mladi vjernici iz Splita pozivaju na još jedan susret i predavanje o ljubavi; gost predavač bit će i poznati pjevač...

Piše JOŠKO DADIĆ
19. veljače 2024. - 23:31

Hrvatsko nadzemlje, koje djeluje pri Uredu za pastoral mladih Nadbiskupije splitsko-makarske, u srijedu, 21. veljače, održat će susret pod nazivom "O ljubavi".

- Program će se održati u velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu s početkom u 20:30 dati (Ulica Zrinsko-Frankopanska 19t). Budući da se radi o zanimljivoj i intrigantnoj temi, vjerujemo da će biti jako poučno i interesantno te vas pozivamo da dođete.

Na susretu će biti prikazani i dramski uratci iz radionice Hrvatskoga nadzemlja, a za glazbenu animaciju susreta zadužen je Vis "Chorus Angelicus" s Mejaša.

"Novi susret dolazi, vrijeme brzo prolazi,

Nadzemlje opet te zove da ti krila podigneee,

Vjeruj u ljubav jer ljubav je sveeee!

Vjeruj u ljubav, ne živi bez njeeee,

O ljubavi ja pjevam, o Isusu, mom kralju!

I želim vam reći koliko mi znači..."

Kad čitate sve ove stihove, osjećate li toplinu u svom srcu? E pa, tako kaže poznata pjesma TBF-a "Dogodila se ljubav". U ovom romantičnom mjesecu svetoga Valentina, o čemu ćemo pričati i pjevati ako ne o ljubavi, pitaju se u Hrvatskom nadzemlju.

Pri tome će nam pomoći svima nam poznata zvijezda domaće estrade Alan Hržica, voditelj molitvene zajednice Srce Isusovo, koji živi glazbu i njome se koristi kako bi nam svima prenio ljubav koju osjeća prema Gospodinu. Ovaj nam mjesec dolazi kao gost predavač.

image

Alan Hržica

Andrija Jurčević

Dok s Kupidom pregovori traju, nadzemljaši informaciju o animatorima znaju. Vis Chorus Angelicus zadužen je da na ovom susretu pjesmama zagrije naša srca. Ne zaboravite na ono najvažnije: susret se održava 21. veljače u velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu, u 20:30. Zato dođite na još jedan susret da međusobno dijelimo i širimo ljubav – poručuju iz radionice Hrvatskoga nadzemlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 10:26